default-image

Είδηση "βόμβα" από τον Ευρυπίδη Κουκιαδάκη (video)

Κρήτη
Είδηση "βόμβα" από τον Ευρυπίδη Κουκιαδάκη (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιξε τα χαρτιά του στην εκπομπή "Κρήτη σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV o Ευρυπίδης Κουκιαδάκης.

Μιλώντας στο Μάνο Δασκαλάκη και τη Νικολέτα Σφακιανάκη αποκάλυψε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με αφορμή τις αλλαγές που προωθούνται.

"Δεν θα κατέβω στην Περιφέρεια"

Ο κ.Κουκιαδάκης "άστραψε και βρόντηξε" για την αλλαγή λέγοντας ότι "με οδηγεί στην έξοδο και το έχω αποφασίσει γιατί θεωρώ προσβολή τη μελέτη του υπουργείου Εσωτερικών .Είναι μια ειλημμένη απόφαση και επειδή υπερασπίζομαι με πάθος τον τρόπο εκλογής των αντιπεριφερειαρχών δηλώνω ότι δεν κατεβαίνω όπως κι αν είναι" (είτε υπάρξουν οι αλλαγές είτε όχι).

Άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου πάντως δεν σχολίασε αν τον ενδιαφέρει ο δήμος Ηρακλείου, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφού όπως σχολίασε χαρακτηριστικά "δεν δηλώνω παρών στο δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης , ούτε με ενδιαφέρει η  κεντρική πολιτική σκηνή ".

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις αλλαγές που προωθούνται στους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες με το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για τον Καλλικράτη.Μάλιστα πολλοί θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό καταργούνται.

"Το πιο σύντομο ανέκδοτο" οι αλλαγές

Όπως σημείωσε ο κ.Κουκιαδάκης για τις αλλαγές "αυτό είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο…είναι μια μεγάλη ανοησία. Επικίνδυνη για τον ίδιο το θεσμό που θα διώξει κόσμο από την αυτοδιοίκηση.Δεν πρόεκειται να παραμείνει γιατί πρόκειται για μια σημαντική κατάκτηση του δευτέρου βαθμού, μια συλλογική ομάδα άμεσα εκλεγμένη και νομιμοποιημένη από τους πολίτες , (είναι) οι 4 αντιπεριφερειάρχες στην Κρήτη. Ξέρει η παλιά περιφερειακή ενότητα, ο παλιός νομός ποιος θα την εκπροσωπεί 5 χρόνια...".

Όπως τόνισε η έκφραση των νομών με τον τρόπο αυτό καταργείται.

Επιμέλεια: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News