default-image

Το «Πάνω απ’ όλα η υγεία μας» επιστρέφει στην ΚΡΗΤΗ TV

Υγεία
Το «Πάνω απ’ όλα η υγεία μας» επιστρέφει στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας νέος μικρός κύκλος εκπομπών «Πάνω από όλα η υγείας μας»  με την Εύα Ντελιδάκη - στην ΚΡΗΤΗ TV - ξεκινάει το Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 13:15. Θέματα και καλεσμένοι θα φωτίσουν τις ζωές μας με γνώση, συμβουλές και... εμπειρία.  

Πάνω απ' όλα θα μας τονώσουν το ηθικό για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα απρόοπτα γεγονότα υγείας που μας βγάζουν πολλές φορές από το «πρόγραμμα» της ζωής μας! Φυσικά το να διατηρούμε την υγεία που έχουμε είναι και το καλύτερο. Όμως τίποτα δεν γίνεται από μόνο του.

Έτσι στην τύχη!

Μαθαίνουμε να αγαπάμε τον κόπο που οδηγεί στην εσωτερική ικανοποίηση και εν τέλει στην Ευτυχία.

Μην τρομάζετε σ αυτή την λέξη. Ίσα - ίσα είναι η πιο αληθινή γιατί κρύβεται μέσα στην κάθε μας αναπνοή από τη γέννηση του κόσμου.

Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και μας αξίζει να το ονειρευόμαστε με υγεία ,αγάπη και έμπνευση! Αυτό το καλοκαίρι διαλέξτε όμορφα βιβλία να διαβάσετε, παίξτε χωρίς να σκέφτεστε ότι μεγαλώσατε, κρατήστε ένα ημερολόγιο με το τι θέλετε να καταφέρετε από δώ και πέρα στη ζωή σας και μην αφήνετε σε κανέναν και σε τίποτα να σας χαλάει την διάθεση. Τι λέμε πολλές φορές στην εκπομπή μας; Είμαι ευτυχισμένος γιατί κάνει καλό στην υγεία!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News