default-image

Πότε θα γίνει ο γάμος της Σίας μετά το θάνατο Μητσοτάκη

Life
Πότε θα γίνει ο γάμος της Σίας μετά το θάνατο Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας βύθισε στο πένθος ολόκληρη την οικογένειά του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα σε αυτό το δυσάρεστο για όλη την οικογένεια κλίμα, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη αποφάσισαν να αναβάλλουν για 40 μέρες το γάμο τους, που θα γινόταν στις 10 Ιουνίου.

Λόγω της εγκυμοσύνης της άνκορ-γούμαν του ΣΚΑΪ, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί στις 10 Ιουνίου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στη Σαντορίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΗΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ωστόσο, τα σχέδιά τους θα μείνουν για λίγο πίσω καθώς η Σία Κοσιώνη θέλει να σεβαστεί το πένθος της οικογένειας του μέλλοντα συζύγου της και πατέρα του παιδιού της ενώ την ίδια ώρα ο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας θέλει να τιμήσει τη μνήμη του παππού του.

Την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ συνάντησε πρόσφατα η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου και δεν αρνήθηκε να ποζάρουν μαζί και βλέπουμε ότι η φουσκωμένη κοιλιά της πια δεν κρύβεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >>ΤΟ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ: ΠΑΤΕΡΑ ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ ΕΔΩ

Η γνωστή νομικός, σύμφωνα με το tlife, την οποία έχει φιλοξενήσει πολλές φορές στο πλατό της η εκπομπή Tatiana Live, ευχήθηκε στην Σία Κοσιώνη τα καλύτερα για τον ερχομό του παιδιού της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News