Ειδήσεις

Ταφή Μητσοτάκη: Η πανέμορφη Μαρία αιχμαλώτισε τα βλέμματα

Η γοητευτική Κρητικοπούλα ντυμένη με παραδοσιακή κρητική φορεσιά στέκεται λυπημένη κατά τη διάρκεια της κηδείας του πρώην πρωθυπουργού.

Στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ, στην τελευταία του κατοικία πλάι στην αγαπημένη του σύζυγο, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" για να τον συνοδεύσει και να τον αποχαιρετήσει. Φορείς του νησιού, αλλά και βρακοφόροι με τρεις Κρητικοπούλες. Η μία εξ αυτών, η εστεμμένη με τον τίτλο της Μις Κρήτη, Μαρία Τσαγκαράκη.

Το βλέμμα της πανέμορφης Μαρίας αιχμαλώτισε τα... βλέμματα πολλών. Η γοητευτική Κρητικοπούλα ντυμένη με παραδοσιακή κρητική φορεσιά στέκεται λυπημένη κατά τη διάρκεια της κηδείας του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η Μαρία Τσαγκαράκη, που είναι φιλόλογος και έχει τον τίτλο της ομορφότερης Κρητικοπούλας, συνόδευσε τη σορό του Έλληνα πρωθυπουργού στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, όπου το φέρετρο τοποθετημένο πάνω σε κιλλίβαντα πυροβόλου και μέσω των οδών Σκρά και Ακρωτηρίου κατευθύνθηκε με τιμητική πομπή στρατιωτικού αγήματος και βρακοφόρων.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια