default-image

Ανταλάσσουν όρκους αγάπης και κάνουν τουρισμό στην Κρήτη

Κρήτη
Ανταλάσσουν όρκους αγάπης και κάνουν τουρισμό στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε λίγα λεπτά, υλοποιούν το όνειρο τους... Να παντρευτούν στο τουριστικό θέρετρο της καρδιάς τους, χωρίς άγχος και με τα λιγότερα έξοδα.

Ευτυχισμένες στιγμές, τις οποίες κατάγραψε ο τηλεοπτικός φακός ο οποίος βρέθηκε στο δημαρχείο Χερσονήσου, όπου τελούνται περισσότεροι από 200 πολιτικοί γάμοι τουριστών, τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ευχάριστο… διάλλειμα από το απαιτητικό πρόγραμμά του, αποτελεί για τον Γιάννη Μαστοράκη η τέλεση πολιτικών γάμων.

Και στην Κρήτη ο γαμήλιος τουρισμός ανθεί, προσελκύοντας εκατοντάδες ζευγάρια απ' όλο τον κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ ανοδική είναι η πορεία της νέας αυτής τάσης σε Σαντορίνη, Μύκονο και σε άλλους κοσμοπολίτικους τουρισμούς.

Και στο Δήμο Αγίου Νικολάου, ο γαμήλιος τουρισμός κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, με την τέλεση πολιτικών γάμων στο δημαρχείο να αγγίζει τους 400, τη τουριστική σεζόν.

Βρετανοί, Αμερικάνοι αλλά και Ασιάτες έρχονται στην Κρήτη για να πραγματοποιήσουν τον πολιτικό γάμο τους σε δημαρχεία και την τελετή σε πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού.

Την ίδια ώρα δήμαρχοι εντείνουν τις προσπάθειες ώστε να υπάρξει αλλαγή του θεσμικού πλαισίου ώστε η τέλεση πολιτικών γάμων να μην περιορίζεται στα δημαρχεία αλλά να επεκτείνονται σε όμορφα τοπία, σε παραλίες ακόμη και σε μνημεία.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_y7ktrrdk/

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News