Ειδήσεις

Σοκ στα Τείχη: Γυναίκα ήταν μία ανάσα από την πτώση - photos

Η κοπέλα με τα πόδια να αιωρούνται στο κενό, έκανε κινήσεις μπρος –πίσω, προκαλώντας τρόμο και αγωνία σε όσους έτυχε να την εντοπίσουν.

Τα ενετικά τείχη του Ηρακλείου όσο όμορφο είναι να κάθεσαι σε αυτά και να αγναντεύεις το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας που ξεδιπλώνεται μπροστά σου, άλλο τόσο επικίνδυνα αποδεικνύεται ότι είναι κάποιες φορές.

Και αυτό γιατί έχουν καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που απελπισμένοι , για τους δικούς τους λόγους, είχαν επιλέξει αυτό το σημείο των Τειχών, πίσω ακριβώς από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου και απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο, για να δώσουν τέλος στη ζωή τους, με κάποια μάλιστα περιστατικά να έχουν και δυσάρεστη κατάληξη.

Οδηγός ταξί το πρωί έγινε μάρτυρας ενός ανάλογου συμβάντος με μια νεαρή γυναίκα σε πολύ άσχημη κατάσταση να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, μία μόλις ανάσα από το να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Όπως αναφέρει ο κ. Καστανάκης, στο neakriti.gr, ο οποίος και βρισκόταν στην πλατεία Ελευθερίας, η συγκεκριμένη γυναίκα με τα πόδια να αιωρούνται στο κενό ,έκανε κινήσεις πότε μπρος και πότε πίσω, προκαλώντας σοκ και συνάμα αγωνία σε όσους έτυχε να την εντοπίσουν.

Τελικά η γυναίκα μετά από ώρα αποχώρησε, ανακουφίζοντας έτσι και όλους όσοι έγιναν μάρτυρες του παραλίγο απονενοημένου διαβήματος.

Ωστόσο ο κ. Καστανάκης μέσω της ανάρτησης του αναφέρεται στο ενδεχόμενο να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης στο συγκεκριμένο σημείο, πριν να είναι αργά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>> ΕΝΕΤΙΚΑ ΤΕΙΧΗ :ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΒΡΩΜΙΑ ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Β.Μ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια