default-image

Προσκύνημα της τέως βασιλικής οικογένειας στην Αγ. Ελένη

Ελλάδα
Προσκύνημα της τέως βασιλικής οικογένειας στην Αγ. Ελένη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσκύνημα στο ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης στον ναό της Αγίας Βαρβάρας, στον ομώνυμου Δήμο, πραγματοποίησε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άννα- Μαρία και τον γιό τους, Παύλο.

Επί της υποδοχής τους στα προπύλαια του ναού, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο οποίος τέλεσε δέηση ενώπιον του ιερού λειψάνου και τους ευχήθηκε το προσκύνημά τους να είναι «εις αγαθόν».

Παρόντες ήταν ο επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος, γενικός διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας, επικεφαλής στελεχών του Οργανισμού, καθώς και ο δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους του Θεολογικού Οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας, όπου ο επίσκοπος Φαναρίου τους ενημέρωσε για το έργο του Οργανισμού στους τομείς της ιεραποστολής, της διαδόσεως του Ευαγγελίου, αλλά και του πολιτισμού.

Προσκάλεσε, μάλιστα, τα μέλη της οικογένειας να επισκεφθούν το οικοτροφείο, ώστε να έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν απευθείας με τους φοιτητές, κάτι το οποίο αποδέχθηκαν.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News