default-image

Η αποστολή της Εθνικής για την Βοσνία

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή της Εθνικής για την Βοσνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Βοσνία στην Ζένιτσα, στις 9 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο Μίχαελ Σκίμπε.

Ο διεθνής ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα στην «γαλανόλευκη», όπως οι Ανδρέας Γιαννιώτης του Πανιωνίου, Παναγιώτης Ρέτσος του Ολυμπιακού, Μπάμπης Λυκογιάννης της Στουρμ Γκρατς, Δημήτρης Κουρμπέλης του Παναθηναϊκού και Τάσος Δώνης της Νις. Από 'κει και πέρα, κλήθηκε ξανά ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έχει πάρει ελληνικό διαβατήριο, ο Μανώλης Σιώπης, ενώ δεν είναι οι Μανθάτης και Ανδρούτσος, οι οποίοι βρίσκονταν στις κλήσεις για Βέλγιο.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Γερμανού ομοσπονδιακού εκλέκτορα: Καπίνο, Καρνέζης, Γιαννιώτης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Ρέτσος, Τοροσίδης, Λυκογιάννης, Σταφυλίδης, Κουτρουμπής, Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Ζέκα, Μπακασέτας, Μάνταλος, Φορτούνης, Δώνης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Βέλλιος.

Εκτός είναι ο Παναγιώτης Γλύκος που τραυματίστηκε πρόσφατα και θα μείνει εκτός δράσης για 6 με 8 μήνες, όπως και οι τιμωρημένοι Γιώργος Τζαβέλλας, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν το Σάββατο 3/6 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η οποία θα είναι κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Ο Κώστας Μήτρογλου θα ενσωματωθεί στην αποστολή την Κυριακή.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά προπόνηση για έναν μικρό αριθμό διεθνών ποδοσφαιριστών, υπό την επίβλεψη του κ. Σκίμπε και των συνεργατών του και το ίδιο θα συμβεί αύριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News