Ειδήσεις

Αποχώρηση Κτιστάκη από Ελλάνιο Δαίδαλο

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στο τιμόνι του Ελλάνιου Δαίδαλου, έχοντας το γενικό πρόσταγμα τόσο ως πρόεδρος, όσο και ως προπονητής τα τελευταία χρόνια, ο Στέλιος Κτιστάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα!

Λίγες ημέρες μετά την απονομή της κούπας για τον τίτλο στην Γ' ΕΠΣΗ, ο κ. Κτιστάκης αναφέρει σε μία συγκινητική επιστολή του:

«Κερδίσαμε τρόπαια, ζήσαμε σπουδαίες στιγμές είχαμε και άσχημα «παιχνίδια» αλλά προσωπικά θα κρατήσω τις καλές αναμνήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να ήσασταν κι εσείς! Ο άνθρωπος για να είναι επιτυχημένος στη ζωή πρέπει να βάζει «ταβάνια» και να δίνει την ευκαιρία στον εαυτό του αλλά και σε αυτούς που έρχονται για όνειρα που θα τους τρομάζουν πριν αρχίσουν να τα εκπληρώνουν.

Αυτή η ομάδα ήταν το «σπίτι» μου και ένα μεγάλο μέρος της καρδίας μου θα μείνει εκεί! Καταφέραμε το απολυτό σε αυτά τα 6 χρόνια με 3 κύπελλα ανόδου και 3 κύπελλα σε τουρνουά γεμίζοντας την τροπαιοθήκη μας με αυτές τις κατακτήσεις. Τρόπαια γεμάτο ιδρώτα, θέληση και αξιοπρέπεια!

Ήρθε λοιπόν η ώρα που έπιασα το δικό μου «ταβάνι» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι πλέον αδύναμος οικονομικά η ψυχοσωματικά. Μερικές φορές πρέπει να είσαι αρκετά δυνατός για να μην επιμένεις σε κάτι για να συνεχίσεις! Έχω μάθει να αναζητώ την επιτυχία, βάζοντας όρια στις επιθυμίες μου, παρά προσπαθώντας να τις ικανοποιήσω.

Προσπάθησα το αδύνατο για να γίνετε και να γίνω καλύτερος σε αυτό που αγαπάμε και λέγετε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα καταφέραμε. Να αλλάζεις και να βελτιώνεσαι είναι δυο διαφορετικά πράγματα!

Σας αποχαιρετώ μόνος όπως ήρθα αλλά πιο δυνατός με όλους εσάς που συνεργάστηκα. Το μόνο που θα πάρω μαζί μου είναι το «Ελλάνιος».

Μην χάσετε ποτέ την ελπίδα σας και να θυμάστε πάντα πως σας αγαπώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια