default-image

Αναχώρησε η σορός του Κ. Μητσοτάκη από την Ελευσίνα

Ελλάδα
Αναχώρησε η σορός του Κ. Μητσοτάκη από την Ελευσίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναχώρησε η σορός του Κωνσταντίνου Μητοστάκη για τα Χανιά, από την Ελευσίνα. Η σορός του πρώην πρωθυπουργού μεταφέρεται με μεταγωγικό αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας τύπου C130 και αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Σούδας.

Από εκεί θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλέπα, στην Εκκησία της Αγίας Μαγδαληνής. Στις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση και η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει αμέσως μετά στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ.

Ο πρώην πρωθυπουργός και για χρόνια επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ θα ενταφιαστεί δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίκα Μητσοτάκη, στον οικογενειακό τάφο, με θέα παντοτινή το αγαπημένο σου Ακρωτήρι και με συντροφιά τα Λευκά Όρη, όπως ανέφερε στον επικήδειο λόγο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η εξόδιος ακολουθία του Κων. Μητσοτάκη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, σύσσωμης της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας και πλήθος κόσμου.

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην Εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα Χανίων, όπου θα τεθεί και σε λαϊκό προσκήνημα η σορός του πρώην πρωθυπουργού.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News