Ειδήσεις

Κάλεσμα του Εργοτέλη για τη νέα ΠΑΕ

Ο σχεδιασμός του Εργοτέλη για την επόμενη μέρα ξεκινά από την ίδρυση της ΠΑΕ και ο πρόεδρος, Γιώργος Βρέντζος έχει ήδη αρκετές συζητήσεις με πιθανούς «συμπαίκτες».

Η μετοχική σύνθεση της νέας ΠΑΕ θα διαμορφωθεί μέσα από αυτές τις συζητήσεις, όμως ταυτόχρονα οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ανοιχτό κάλεσμα για όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «O Γ.Σ. Εργοτέλης, στα πλαίσια του σχεδιασμού της νέας χρονιάς και της ίδρυσης της ΠΑΕ που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει μετοχικά, από απλός μέτοχος έως μεγαλομέτοχος.

Η μόνη προϋπόθεση που θέτουμε για να συμμετέχει κάποιος στη νέα ΠΑΕ, πέρα φυσικά από την εντιμότητα και την οικονομική ευχέρεια και διαφάνεια, είναι να συμμερίζεται το όραμα μας για έναν ισχυρό, αυτάρκη και ανεξάρτητο Εργοτέλη, ο οποίος θα έχει ως στόχο την επιστροφή στη Super League στα επόμενα 1-3 χρόνια, ανάλογα με τις δυνατότητες και το πλάνο των μετόχων, με την παράλληλη προώθηση δικών του παιδιών και νεαρών ποδοσφαιριστών γενικότερα.

Ξεκαθαρίζουμε ότι, βάσει τόσο του αθλητικού νόμου, όπως αυτός τροποποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο (Ν. 4410/2016, ΦΕΚ Α 141/3.8.2016), όσο και του ΚΑΠ (παράρτημα, άρθρο 4), η νέα ΠΑΕ Εργοτέλης θα είναι απαλλαγμένη από το σύνολο των χρεών και λοιπών υποχρεώσεων της παλιάς ΠΑΕ.

Ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ Εργοτέλης έχει τεθεί σε εκκαθάριση από 27/06/2016, δηλαδή προγενέστερα της παραπάνω τροποποίησης του αθλητικού νόμου, ενώ ως γνωστό αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Football League την αγωνιστική περίοδο 2015-16, δηλαδή προγενέστερα της ισχύος του παραπάνω άρθρου του ΚΑΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Γ.Σ. Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο οποίος έχει αναλάβει τις επαφές για την επόμενη μέρα του Συλλόγου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια