Ειδήσεις

Χαρούμενο καλοκαίρι με το 2ο Indoor Summer Camp

Στην διοργάνωση του 2ου Indoor Summer Camp, προχωράει η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου (A.A.H. OTA),  στις εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στα Δύο Αοράκια. Το  Indoor Summer Camp, υλοποιείται εξ' ολοκλήρου εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κλειστού από πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, με καινοτόμες παιδαγωγικές διαδικασίες.

Στο Indoor Summer Camp, τα παιδιά μπορούν να γνωρίσουν βιωματικά παραολυμπιακά και ολυμπιακά αθλήματα, να κάνουν κατασκευές, να ενημερωθούν για το  περιβάλλον,  για θέματα διατροφής, για θέματα νέων τεχνολογιών, να ψυχαγωγηθούν και να αθληθούν σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Καινοτομία του 2ου Indoor Summer Camp, είναι η δημιουργία μιας ολόκληρης εβδομάδας με δράσεις εκτός του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου, στην οποία συμπεριλαμβάνονται επισκέψεις σε μουσεία, σε άλλα καλοκαιρινά camp, σε παραλίες, σε εργασιακούς χώρους  κ.α..

Το Indoor Summer Campα αφορά σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και υλοποιείται σε επτά εβδομαδιαίες περιόδους  από την Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και την  Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017.

Για πληροφορίες και επισκέψεις στον χώρο μετά από ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα  2810264560 / 2810264570 εσωτ. 576 & 591 (Email:  indoorScamp@ aahaeota.gr, ISC@aahaeota.gr,  Site:  www.aahaeota.gr      facebook/dakirakliou.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια