default-image

Διασωληνωμένος επιβάτης από το κρουαζιερόπλοιο στο ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
Διασωληνωμένος επιβάτης από το κρουαζιερόπλοιο στο ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός το απόγευμα της Τρίτης, στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου και έχει δέσει το κρουαζιερόπλοιο NORWEGIAN SPIRIT, στην περιοχή του καρνάγιου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες επιβάτης από τη Βρετανία, με σοβαρό πρόβλημα υγείας έχρηζε μεταφοράς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Άμεσα στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με γιατρό για την παροχή πρώτων βοηθειών στον τραυματία, που σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει υποστεί κοιλιακό ανεύρυσμα.

Η κατάσταση της υγείας του 63χρονου ήταν τέτοια που διασωληνώθηκε μέσα στο πλοίο και ακολούθως με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ με τη συνοδεία και της συζύγου του

Το κρουαζιερόπλοιο, με 2000 επιβάτες και 900 μέλη πληρώματος, έφθασε από την πόλη Σιβιντάβετζια της Ιταλίας ,το μεσημέρι στο Ηράκλειο ενώ αργά το απόγευμα αναχώρησε για τη Ρόδο, χωρίς τον αλλοδαπό τουρίστα.

Ευχή όλων η περιπέτεια του Βρετανού τουρίστα να έχει αίσια έκβαση ενώ για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πλέον και στην πράξη ότι το Ηράκλειο είναι άκρως μια φιλόξενη πόλη και έτοιμο ανά πάσα στιγμή να σταθεί στο πλευρό των ξένων επισκεπτών του ακόμη και όταν χρήζουν νοσηλευτικής υποστήριξης.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News