default-image

Ήρθε για το Ράλι Ακρόπολις και του έκλεψαν το αγωνιστικό του

Σπορ
Ήρθε για το Ράλι Ακρόπολις και του έκλεψαν το αγωνιστικό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και όμως συνέβη και αυτό. Αγωνιστικό αυτοκίνητο αξίας 250.000 ευρώ που θα έτρεχε στο  φετινό SEAJETS Ράλι Ακρόπολις στις 2-4 Ιουνίου έκανε… φτερά.

Όχι δεν πρόκειται για κακόγουστη φάρσα αλλά για ένα πέρα για πέρα αληθινό περιστατικό στο οποίο μάλιστα αναφέρεται αναλυτικά ο οδηγός του στη σελίδα του στο Facebook, μην κρύβοντας την απογοήτευση του για την κλοπή του αγωνιστικού αυτοκινήτου του, ένα Skoda Fabia, προδιαγραφών R5.

Μάλιστα ο οδηγός Max Rendina αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook:

 «Λόγω της κλοπής του αγωνιστικού αυτοκινήτου στις 27 Μαΐου κοντά στην Αθήνα δεν θα μπορέσω να πάρω μέρος στο Ράλι Ακρόπολης. Στα πλαίσια των συμμετοχών μας έχουμε αναγκαστεί να σταματήσουμε την αγωνιστική μας δράση για πολλούς λόγους αλλά ποτέ δεν έχει συμβεί να μην μπορούμε να συμμετάσχουμε σε έναν αγώνα εξαιτίας της κλοπής αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Λυπάμαι πολύ γιατί ήμουν αποφασισμένος να κάνω μια καλή εμφάνιση μαζί με τον Εμανουέλε Ινγκλέζι και αυτό θα ήταν αναμενόμενο αν δεν συνέβαινε αυτό με το αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση διατηρώ τις ελπίδες μου στη δουλειά που κάνει η Ελληνική αστυνομία τουλάχιστον στο να βρει το αγωνιστικό μας αυτοκίνητο τις επόμενες μέρες

Το χρονικό της κλοπής

Το περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα  όταν μέλη της αγωνιστικής ομάδας σταμάτησαν σε ξενοδοχείο των βορείων Προαστίων.

Τότε συνέβη το… αναπάντεχο . Το συγκεκριμένο όχημα  εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα οι μηχανικοί να τρίβουν τα μάτια τους και να μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν μετά από λίγες ώρες πήγαν να πάρουν το αγωνιστικό τους.

Η Ελληνική αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες με τα μέλη της Ιταλικής ομάδας να έχουν δώσει ήδη  καταθέσεις, ενώ στην χώρα μας βρίσκονται και  ειδικοί για να ερευνήσουν τα αίτια που έκανε φτερά το πανάκριβο αγωνιστικό αυτοκίνητο των 250.000 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News