default-image

Ανήλικο "λαβράκι" τσάκωσαν ξημερώματα οι λιμενικοί

Κρήτη
Ανήλικο "λαβράκι" τσάκωσαν ξημερώματα οι λιμενικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαβράκι και μάλιστα ανήλικο εντόπισαν οι λιμενικές αρχές  Ηρακλείου στα πλαίσια στοχευμένων ελέγχων που διενεργούν σε συνεργασία με το αρχηγείο του λιμενικού σώματος  και με στόχο την πάταξη του λαθρεμπορίου και οργανωμένων μορφών εγκλήματος .

Αυτήν την φορά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα κατά τον κατάπλου πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά ,συνελήφθη από άνδρες του γραφείου  Ασφαλείας του Κεντρικού λιμεναρχείου Ηρακλείου ένας ανήλικος Πακιστανός διότι στη βαλίτσα του εντοπίστηκαν  770 πακέτα τσιγάρων διαφόρων μαρκών και 127 συσκευασίες καπνού 50  γραμμαρίων που δεν έφερα την νόμιμη ταινία.

Οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στις 4513, 44 ευρώ.

Κατόπιν εντολής ο Πακιστανός που έφερε δελτίου αιτούντα προστασίας αφέθηκε ελεύθερος ενώ η συγκεκριμένη δράση έρχεται να προστεθεί στις συνεχείς επιτυχίες του κεντρικού  λιμεναρχείου Ηράκλειου με τελευταία αυτή του  Σαββάτου οπότε και οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονταν στις 20.500 ευρώ.

Τότε μάλιστα σε ανάλογη επιχείρηση είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί 3296 λαθραία πακέτα τσιγάρων  και 640 μη νόμιμες συσκευασίες καπνού.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News