default-image

Οικογένεια Μητσοτάκη: Να μην γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία

Κρήτη
Οικογένεια Μητσοτάκη: Να μην γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επιθυμία της να μην κηδευθεί δημοσία δαπάνη ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γνωστοποίησε με επιστολή της η οικογένεια του εκλιπόντος στο Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα στον αρμόδιο Υπουργό, Πάνο Σκουρλέτη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- VIDEO

Ειδικότερα, η οικογένεια Μητσοτάκη ζήτησε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ να μην εφαρμοσθεί η διάταξη για κηδεία δημοσία δαπάνη, η οποία εφαρμόζεται σύμφωνα με το νόμο «δύναται να προβλεφθεί με την Κοινή Υπουργική Απόφαση δυνάμει του Ν.409/1976».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 15:00, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού.

Η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Ιερά Μητρόπολη, την ίδια μέρα από τις 07:00 έως τις 13:30.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί  επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.

Επιθυμία του ιδίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν, αντί στεφάνων, οι δωρεές εις μνήμην να δοθούν προκειμένου να γίνει δενδροφύτευση στα Λευκά Όρη σε περιβαλλοντικές οργανώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News