default-image

Σε FIFA και UEFA πάει ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Σε FIFA και UEFA πάει ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με οργή υποδέχτηκαν στον Παναθηναϊκό την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα (αφαίρεση τριών βαθμών από τα play offs και δύο από το επόμενο πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 41.500 ευρώ και απώλεια του ματς με τον ΠΑΟΚ με 3-0 στα χαρτιά) για το κουτάκι μπίρας που πέτυχε τον Βλάνταν Ίβιτς.

Οι «πράσινοι» θεωρούν πως για πολλοστή φορά εξαντλήθηκε η αυστηρότητα των πειθαρχικών οργάνων πάνω τους, ενώ αντίστοιχες υποθέσεις αντιμετωπίζονται με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά φέρνοντας ως παράδειγμα τις τέσσερις αγωνιστικές που «έφαγε» ο Μπεργκ έναντι μόλις μίας του Κρέσπο για το ίδιο επεισόδιο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε από την πρώτη στιγμή εντολή για κατάθεση έφεσης, αλλά και για διεκδίκηση του δίκιου της ομάδας του σε όλα τα διαθέσιμα όργανα, εντός και εκτός Ελλάδας. Αν η έφεση πέσει στο κενό, ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και αν ούτε εκεί δει «φως», θα φτάσει μέχρι τη FIFA ή την UEFA.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως παρά την προσφυγή του Παναθηναϊκού η Super League αναμένεται να επικυρώσει με αστερίσκο τη βαθμολογία των play offs για να δηλώσει τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Ευρώπη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News