Ειδήσεις

Τα καλοκαίρια του Μητσοτάκη στο Μαράθι & οι τσικουδιές video

Τα ατελείωτα καλοκαίρια του εκλιπόντος στο Μαράθι, οι τσικουδιές και τα μονοπάτια που πήγαινε για ορειβασία.

Με συγκίνηση στην ψυχή και "σπασμένη" φωνή δύο γνωστοί Κρητικοί έδωσαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV την δική τους μαρτυρία για την προσωπικότητα και το μεγαλείο του εκλιπόντος ηγέτη Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Παράδειγμα οι πολιτικοί να αρχίσουν να λένε αλήθειες είναι η πολιτική παρακαταθήκη που έδωσε ο Μητσοτάκης στον ελληνικό λαό», είπε ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Μεσόγειος» κ. Κώστας Γραμματικάκης. «Πριν χρόνια προέβλεψε όσα ζούμε σήμερα, ήταν μπροστά από την εποχή, έβλεπε πολύ μακριά», συνέχισε ο κ. Γραμματικάκης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΚΗΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΤΑΦΗ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- VIDEO

Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι μαζί είχαν επισκεφθεί αυθημερόν μέχρι και τρεις πρωτεύουσες ευρωπαϊκών χωρών σε μία και μόνο μέρα λέγοντας πως «ούτε το αεροπλάνο δεν άντεχε τη δύναμη του Μητσοτάκη, τα φώτα έσβηναν. Στη Ζυρίχη προσγειωθήκαμε χωρίς να βλέπουμε τίποτα, ενώ στο Παρίσι έσπασε μία μηχανή του αεροπλάνου».

Κατέληξε δε στις αναμνήσεις του από τον μεγάλο Κρητικό πολιτικό που σημάδεψε την πολιτική ιστορία του τόπου μας ενθυμούμενος ότι «με τον Μητσοτάκη δε μιλούσαμε, συνεννοούμασταν με τα μάτια και ξέραμε τι συμβαίνει».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Τα ατελείωτα καλοκαίρια στο Μαράθι και οι τσικουδιές

Από την πλευρά του ο πρώην αντιδήμαρχος Χανίων και στενός φίλος του εκλιπόντος κ. Μανώλης Φραγκάκης είπε ότι έχει αποκομίσει «αίσθηση ολοκληρωμένης προσωπικότητας, ήταν άριστος οικογενειάρχης, άνθρωπος με ψυχή που δύσκολα ψυχή που δύσκολα συναντάς».

Ο κ. Φραγκάκης αναφέρει ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν πάντα πρόσχαρος και φιλικός με ατελείωτα καλοκαίρια στο Μαράθι να κερνάει τσικουδιές και να μιλάει ακόμα και με αγνώστους. Σημειώνει τέλος πως δεν ξέχασε ποτέ τα μονοπάτια που πήγαινε για ορειβασία, δεν ξέχασε ποτέ τους φίλους του, δεν ξέχασε ποτέ τα Χανιά στα οποία πάντα επέστρεφε.

Επιμέλεια: Μαρία Αγαπάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια