Ειδήσεις

Αναβάλλεται λογω καιρού η 1η Μαθητιάδα Κρήτης

Αναβλήθηκε επ' αόριστον η «1η Μαθητιάδα Κρήτης», εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στο νησί, τις τελευταίες ημέρες.

Όπως ανέφερε ο Περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης κ. Τερζάκης από το Παγκρήτιο Στάδιο όπου και βρέθηκε: "Η μαθητιάδα αναβλήθηκε  λόγω καιρού και εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών δεν τα καταφέραμε. Να σημειώσω ότι το κομμάτι της λαμπαδηδρομιας ήταν πολύ επιτυχημένο και όλα έδειχναν ότι ήταν πολύ καλή διοργάνωση αλλά μας τα χάλασε ο καιρός."

Στο Ηράκλειο σήμερα βρέθηκε για αυτό και μόνο το σκοπό ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Συναδινός που δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την αναβολή λόγω καιρού της μαθητιάδας.

Όπως ανέφερε η συντονίστρια της Διοίκησης Στέλλα Πιταροκοίλη  στο Ράδιο 9,84: «Προέχει η ασφάλεια των μαθητών», καθώς στο στάδιο αναμενόταν 4.500 μαθητές από όλο το νησί.

Ενώ, όπως η ίδια ανέφερε η εκτελεστική επιτροπή της οργάνωσης θα συνεδριάσει είτε σήμερα είτε αύριο, ώστε να καθορίσει τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της 1ης Μαθητιάδας Κρήτης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εκετελεστικής επιτροπής της Μαθητιάδας Κρήτης:

Σας ενημερώνουμε ότι αναβάλλεται επ΄ αόριστον η 1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Κρήτης λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Η 1η Περιφερειακή Μαθητιάδα ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Μαΐου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της διοργάνωσης θα συνεδριάσει ώστε να διερευνηθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της Μαθητιάδας και θα ενημερωθείτε σχετικά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Κρήτης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ

Η Μαθητιάδα, η οποία αποτελεί μια προσομοίωση της Ολυμπιάδας για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου, επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα και να ολοκληρωθεί την Τρίτη 30 Μαΐου.

Πρόκειται για μία γιορτή του αθλητισμού, όπου με σύνθημα «χωρίς το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης» μπορούν συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από σχολικές μονάδες Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια