default-image

Πήρε το ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ελπίζει η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Πήρε το ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ελπίζει η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζωντανή για την μάχη της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ έμεινε η ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι πήραν τη νίκη 1-0 στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ, που δεν μπόρεσε να αγχώσει τους γηπεδούχους.

Πλούσιο το πρώτο ημίχρονο. Η Ένωση μπήκε πολύ καλά έχασε πέναλτι με τον Λάζαρο στο 6' και μεγάλη ευκαιρία στο 23', ενώ τα νεύρα ήταν πάντα στο… κόκκινων λόγω των σκληρών φάουλ. Τελικά οι παίκτες του Χιμένεθ κατάφεραν βρουν τη λύση πριν το φινάλε του ημιχρόνου όταν ο Μπακασέτας άνοιξε το σκορ στο 42΄.

Σωστή διαχείριση από τον Χιμένεθ στο δεύτερο 45λεπτο. Η ΑΕΚ μπορεί να μην κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και να «καθαρίσει» το ματς, όμως δεν απειλήθηκε καθόλου από τα γεμίσματα που επιχειρούσαν οι παίκτες του Ίβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λάζαρος (64' Γιόχανσον), Μπακασέτας, Αραούχο (86' Πέκχαρτ)

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος (81' Κουλούρης), Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ (70' Πέλκας), Μπίσεσβαρ, Κάμπος (33' Ενρίκε), Πρίγιοβιτς

Η βαθμολογία

1.ΑΕΚ 9

2.ΠΑΟΚ 8*

3.Παναθηναϊκός 8*

4.Πανιώνιος 4

*Εκκρεμεί η απόφαση για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Η επόμενη (6η)

Τετάρτη 31 Μαϊου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News