default-image

Χτίζει το νέο ΑΟΤ ο Μιχάλης Κουτεντάκης!

Ποδόσφαιρο
Χτίζει το νέο ΑΟΤ ο Μιχάλης Κουτεντάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως αναμενόταν, ο Αθλητικός όμιλος Τυμπακίου θα πορευτεί και στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ με τον Μιχάλη Κουτεντάκη στον πάγκο.

Η επιστροφή του στα μισά της σεζόν στην τεχνική ηγεσία άλλωστε είχε μόνο θετικά αποτελέσματα και γι' αυτό έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης για να χτίσει το καλοκαίρι το νέο ΑΟΤ.

Ήδη ο κ. Κουτεντάκης βολιδοσκοπεί μεταγραφικούς στόχους ενώ υπάρχει μία… αναγκαστική αποχώρηση από την ομάδα. Ο λόγος για τον πολύπειρο τερματοφύλακα Αντώνη Κωνσταντουλάκη, που πήρε απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του. Ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι ο Κωνσταντουλάκης θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, ίσως αναλαμβάνοντας και κάποιο άλλο πόστο.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του ΑΟΤ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής: «Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου, και της Πυργιώτισσας, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας που για ακόμα μια χρονιά βρέθηκαν στο πλευρό της και αποτέλεσαν τον δωδέκατο παίκτη της.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της ομάδας μας, και τους μεγάλους χορηγούς Μινωικές Γραμμές, Κάβα Ποτών Cash & Carry Στεφανουδάκης, Κατεψυγμένα Προϊόντα Ατλαντικός, Μεταφορές-Χαρτοκιβώτια Μαλεφιτσάκης Ελευθέριος, για την ενίσχυσή τους προς την ομάδα μας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή της ομάδας μας και των προσπαθειών που κάναμε σαν Δ.Σ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News