default-image

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το 29ο Κύπελλο στην ιστορία της

Ποδόσφαιρο
Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το 29ο Κύπελλο στην ιστορία της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χαμόγελα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, "κλείνει" μια αποτυχημένη σεζόν για την Μπαρτσελόνα (σε ότι αφορά το πρωτάθλημα και το Champions League), καθώς χθες επικράτησε 3-1 της Αλαβές στον τελικό.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία, οι Καταλανοί δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα τους.

Όλα έγιναν μέσα σε 18 λεπτά. Ο Λιονέλ Μέσι μπροστά σε κενή εστία πέτυχε ένα πανεύκολο γκολ κάνοντας το 1-0 στο 30ο λεπτό, όμως η Αλαβές ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ερνάντες.

Η Μπάρτσα δεν αγχώθηκε και αμέσως έκανε το 2-1 με τον Νεϊμάρ στο 45ο λεπτό, ενώ στο 45+3' κλείδωσε το τρόπαιο με τον Αλκάθερ, μετά από ασίστ ποιου άλλου; Του Μέσι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Σίλεσεν, Μαστσεράνο (11' Γκόμες), Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (83' Βιδάλ), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Πάκο Αλκάθερ.

ΑΛΑΒΕΣ (Πελεγκρίνο): Πατσέκο, Φεμενία, Βιγκαράι, Έλι, Φεντάλ, Τεό Ερναντεθ (79' Ρομέρο), Μάρκος Γιορέντε, Μάνου Γκαρθία, Έντγκαρ Μέντεθ (59' Καμαράσα), Ιμπάι Γκόμεθ (59' Σομπρίνο), Ντέιβερσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News