Ειδήσεις

Το τροχαίο που άλλαξε τη ζωή του Κιαγιαδάκη & το "ευχαριστώ"

Ένας χρόνος πέρασε από τη στιγμή που η ζωή του γνωστού Ρεθυμνιώτη Στέλιου Κιαγιαδάκη άλλαξε δραματικά λόγω του τροχαίου. Τα συγκινητικά του λόγια.

Ένας χρόνος πέρασε από τη στιγμή που η ζωή του γνωστού Ρεθυμνιώτη Στέλιου Κιαγιαδάκη άλλαξε δραματικά λόγω ενός ατυχήματος. Η παράσυρη από μηχανή άλλαξε τα πάντα και βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή σε νοσοκομείο των Αθηνών ενώ ακολούθησε μια μεγάλη προσπάθεια να ξανασταθεί στα πόδια του.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης με μια ανάρτησή του ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν :από το προσωπικό των νοσοκομείων στα οποία νοσηλεύτηκε μέχρι τους απλούς πολίτες.

Συγκινητικά είναι τα λόγια του καθώς σε ανάρτησή του αναφέρει:

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΤ.ΚΙΑΓΙΑΔΑΚΗΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΙΑΓΙΑΔΑΚΗ

Ο κ .Κιαγιαδάκης για αρκετές ημέρες μετά την περιπέτεια που είχε το βράδυ της 26ης Μαΐου -καθώς ενεπλάκη σε ατύχημα  μέσα στην πόλη του Ρεθύμνου έχοντας παρασυρθεί από διερχόμενη μοτοσυκλέτα- έδωσε πραγματικά μία μεγάλη μάχη και όπως αποδείχτηκε κατάφερε να βγει νικητής της ζωής.

Αν και αρχικά νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων τελικά , η μεταφορά του κρίθηκε απαραίτητη στην Αθήνα , ώστε να βρίσκεται σε πιο προστατευμένο περιβάλλον, μετά και από μία  λοίμωξη του αναπνευστικού που είχε αναγκάσει τους γιατρούς να τον διασωληνώσουν ξανά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια