default-image

Το τροχαίο που άλλαξε τη ζωή του Κιαγιαδάκη & το "ευχαριστώ"

Κρήτη
Το τροχαίο που άλλαξε τη ζωή του Κιαγιαδάκη & το "ευχαριστώ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος πέρασε από τη στιγμή που η ζωή του γνωστού Ρεθυμνιώτη Στέλιου Κιαγιαδάκη άλλαξε δραματικά λόγω ενός ατυχήματος. Η παράσυρη από μηχανή άλλαξε τα πάντα και βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή σε νοσοκομείο των Αθηνών ενώ ακολούθησε μια μεγάλη προσπάθεια να ξανασταθεί στα πόδια του.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης με μια ανάρτησή του ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν :από το προσωπικό των νοσοκομείων στα οποία νοσηλεύτηκε μέχρι τους απλούς πολίτες.

Συγκινητικά είναι τα λόγια του καθώς σε ανάρτησή του αναφέρει:

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΤ.ΚΙΑΓΙΑΔΑΚΗΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΙΑΓΙΑΔΑΚΗ

Ο κ .Κιαγιαδάκης για αρκετές ημέρες μετά την περιπέτεια που είχε το βράδυ της 26ης Μαΐου -καθώς ενεπλάκη σε ατύχημα  μέσα στην πόλη του Ρεθύμνου έχοντας παρασυρθεί από διερχόμενη μοτοσυκλέτα- έδωσε πραγματικά μία μεγάλη μάχη και όπως αποδείχτηκε κατάφερε να βγει νικητής της ζωής.

Αν και αρχικά νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων τελικά , η μεταφορά του κρίθηκε απαραίτητη στην Αθήνα , ώστε να βρίσκεται σε πιο προστατευμένο περιβάλλον, μετά και από μία  λοίμωξη του αναπνευστικού που είχε αναγκάσει τους γιατρούς να τον διασωληνώσουν ξανά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News