default-image

Με τρία μετάλλια ξεκίνησε η "Μεγαλόνησος", έπεται συνέχεια

Σπορ
Με τρία μετάλλια ξεκίνησε η "Μεγαλόνησος", έπεται συνέχεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο ήταν ο απολογισμός της «Μεγαλονήσου» κατά την 1η ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου ΑμεΑ που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Η Μιχαέλα Κουκλινού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό κατηγορίας Τ20 με βολή στα 12.26, ενώ την πρώτος τερμάτισε στα 800μ. κατηγορίας Τ20 ο Βαλάντης Παλαμιανάκης ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου με χρόνο 2.54.44.

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και στα 100μ. για τη «Μεγαλόνησο» καθώς ο Μιχάλης Παπαδοσπυριδάκης τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία Τ20 με χρόνο 20.87, ενώ τέταρτος ήταν ο Μπάμπης Ζουριδάκης. Την 4η θέση κατέκτησε και ο Γιώργος Παλαμιανάκης στα 100μ. στην κατηγορία Τ20 U18.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνεχίζεται σήμερα και αύριο με το ηρακλειώτικο σωματείο να έχει αρκετούς εκπροσώπους και στα αγωνίσματα που διεξάγονται το διήμερο. Σίγουρα ξεχωρίζει η παρουσία του Παραολυμπιονίκη μας Μανώλη Στεφανουδάκη, ο οποίος θα αγωνιστεί σήμερα το πρωί στη σφαιροβολία και το απόγευμα στον ακοντισμό. Ουσιαστικά για τον πρωταθλητή από τη Μεσαρά ο σημερινός αγώνας αποτελεί μία πολύ καλή προπόνηση ενόψει του Παγκοσμίου που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Λονδίνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News