default-image

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 85χρονος ασελγούσε σε 14χρονο για 5€

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 85χρονος ασελγούσε σε 14χρονο για 5€

Σοκαρισμένη είναι από το πρωί της Παρασκευής ολόκληρη η Θεσσαλονίκη, καθώς για τρεις ολόκληρους μήνες ένας 85χρονος ασελγούσε σε αγόρι 14 ετών, δίνοντάς του μάλιστα… χαρτζιλίκι 5 με 10 ευρώ.

Ο 85χρονος γνωρίστηκε με το 14χρονο αγόρι, όταν εκείνο πήγε να του πει τα κάλαντα τα περασμένα Χριστούγεννα και ο ηλικιωμένος ικανοποιούσε τις ορέξεις του πάνω στο 14χρονο επί τρεις μήνες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΖΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ 60ΧΡΟΝΟΥ

Ο 85χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρους ανηλίκου, κατ' εξακολούθηση και το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η υπόθεση έφτασε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελίες γειτόνων του 85χρονου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθησε η σύλληψή του.

Οι εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις τελέστηκαν από τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να έδινε κάθε φορά «χαρτζιλίκι», από 5 έως 10 ευρώ, στον ανήλικο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News