default-image

Ορατός o κίνδυνος μπλακ άουτ, απλήρωτοι οι εργαζόμενοι pics

Κρήτη
Ορατός o κίνδυνος μπλακ άουτ, απλήρωτοι οι εργαζόμενοι pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μπλακ άουτ  κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπο το Ηράκλειο, αφού η κατάσταση με τους εργαζόμενους στα συνεργεία αποκατάστασης βλαβών στη ΔΕΗ έχει φτάσει απροχώρητο.

Οι 22 εργαζόμενοι στα συνεργεία αποκατάστασης βλαβών στη ΔΕΗ, οι οποίοι έχουν παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους 6 μήνες, ζουν το δικό τους δράμα ζουν. Έχοντας προχωρήσει ήδη σε επίσχεση εργασίας και με την υπηρεσία να μένει μετέωρη ζητούν από τον εργολάβο της ΤΕΚΑΤ να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Δηλώνουν ανυποχώρητοι και αναγνωρίζουν πως δεν υπάρχει πλέον σε επίπεδο Ηρακλείου ούτε ένας εργαζόμενος που να του ανατεθεί η επιδιόρθωση μιας βλάβης στο δίκτυο ηλεκτρισμού,  που ενδεχομένως να προκύψει στο εξής.

Έτσι το Ηράκλειο κινδυνεύει με μπλακ άουτ  αφού η κατάσταση με τους εργαζόμενους έχει φτάσει απροχώρητο, με τους ίδιους ωστόσο  να προχωρούν και σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι.

Σκοπός είναι να δώσει η Διοίκηση της ΔΕΗ λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων, ενώ παράλληλα έχει οριστεί 3μερής συνάντηση στην Επιθεώρηση εργασίας την ερχόμενη Τρίτη παρουσία των εκπροσώπων των εργοδοτών.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

Εσωτερικές φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News