default-image

Σαν κύριος μετέφερε ναρκωτικά στη βαλίτσα του (photo)

Κρήτη
Σαν κύριος μετέφερε ναρκωτικά στη βαλίτσα του (photo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πάνω από 3 κιλά κάνναβη, αλλά και με πάνω από μισό κιλό κοκαΐνη, τα οποία κουβαλούσε σαν κύριος στη βαλίτσα του, «πιάστηκε» ένας άνδρας στο λιμάνι του Ηρακλείου, το πρωί της Παρασκευής, προερχόμενος από το λιμάνι του Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας - Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου στις αποσκευές του 34χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν 3 συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 3,122 κιλών, καθώς και 2 συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 58 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια ο 34χρονος επέδειξε πλαστό ειδικό δελτίο ταυτότητος ομογενούς, το οποίο χρησιμοποίησε για να εκδώσει ακτοπλοϊκό εισιτήριο από λιμένα Πειραιά, ενώ κατά την έρευνα των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι υπάρχει εις βάρος του μέτρο άρνησης εισόδου του σε έδαφος SCHENGEN.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Κεντρικού λιμεναρχείου Ηρακλείου, προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία,  διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας καθώς και το πλαστό έγγραφο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News