default-image

Μεγάλη πρόκληση για τη σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ

Σπορ
Μεγάλη πρόκληση για τη σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση βρίσκεται η σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ, η οποία αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή στην Αθήνα τον πρωταθλητή Ελλάδας Φυσιολάτρη Νίκαιας στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για την ηρακλειώτικη ομάδα η πρόκριση στους «16» ήταν μεγάλη επιτυχία και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας καθώς η κλήρωση την έφερε μπροστά στον Φυσιολάτρη Νίκαιας.

Ο ΟΦΗ θα στηριχτεί στους βασικούς της παίκτες Ανδρέα Κελίρη, Κυριάκο Βλάχο, Παναγιώτη Χριστοδούλου και Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ο Φυσιολάτρης Νίκαιας είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία ομάδα της χώρας με 2 γκρανμαιτρ και 2 διεθνείς μαιτρ στη σύνθεσή του και είναι το φαβορί για την κατάκτηση τόσο του Κυπέλλου, όσο και του Πρωταθλήματος.

Η κλήρωση του Κυπέλλου έβγαλε τα εξής ζευγάρια:

ΣΕ ΒΟΛΟΥ

ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΣ

ΘΙΝΑΛΙΟΣ ΣΟ

ΛΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΟ ΣΑΧ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΟ ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΣΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΕΟΑΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ

ΣΟ ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ

ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΣΟ ΙΠΠΟΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν σε 4 σκακιέρες στις έδρες των σωματείων που αναγράφονται πρώτα και οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στο final-8 (προημιτελικά, ημιτελικά, μεγάλος και μικρός τελικός), οι αγώνες του οποίου θα γίνουν 1-2 Ιουλίου στο Ρίο Αχαΐας, πριν από το Πρωτάθλημα της Α'  Εθνικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News