default-image

Στη μονάδα νεογνών το μωράκι που γεννήθηκε σε μπανιέρα

Κρήτη
Στη μονάδα νεογνών το μωράκι που γεννήθηκε σε μπανιέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Μονάδα Νεογνών του Βενιζέλειου νοσοκομείου νοσηλεύεται το βρεφάκι που χθες αντίκρισε για πρώτη φορά τον κόσμο όχι πάνω σε κάποιο χειρουργικό κρεβάτι μαιευτηρίου, ως είθισται αλλά μέσα σε μία μπανιέρα.

«Το μωράκι νοσηλεύεται με εκχυμώσεις στο κεφάλι , στη μονάδα νεογνών του Βενιζέλειου νοσοκομείου και η κατάσταση του είναι σταθερή και ελεγχόμενη,» ανέφερε στο neakriti.gr ο αναπληρωτής διοικητής κ.Γιώργος  Μοσχοβάκης.

Αναφορικά με τη 36χρονη μητέρα που δεν φανταζόταν ούτε η ίδια ότι θα γεννούσε σε μία μπανιέρα «είναι σε αρκετά καλή κατάσταση στη Μαιευτική κλινική του ίδιου νοσοκομείου», προσθέτει ο κ. Μοσχοβάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αλλοδαπή γυναίκα την Πέμπτη, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι , 2880 γραμμαρίων, αναπάντεχα,  από τη μια στιγμή στην άλλη,  μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της στο Τυμπάκι- καθώς όπως υποστήριξε το μωρό ήταν "βιαστικό",  με αποτέλεσμα, άγνωστο πως, το νεογέννητο να τραυματιστεί.

Όπως έχει ήδη αναφέρει μιλώντας στο neakriti.gr ο διευθυντής της Μαιευτικής κλινικής του Βενιζελείου και αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ.Ματαλλιωτάκης "η 36χρονη ήταν στην 39η εβδομάδα και όπως υποστήριξε θέλησε να κάνει μπάνιο, όταν έσπασαν τα νερά. Όπως είπε γέννησε χωρίς την παρουσία μαίας ".

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη - Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News