default-image

Tα δεδομένα για τον προπονητή του Ολυμπιακού

Αθλητισμός
Tα δεδομένα για τον προπονητή του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε καθοριστικό πενταήμερο μπαίνει το θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να πάρουν τις αποφάσεις τους, όπως είχε φανεί από τις αρχές του μήνα, τα προσεχή 24ωρα και το πολύ μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, όπου θα κορυφωθούν οι συζητήσεις με τους προπονητές που έχουν στη λίστα τους.

Αναμένεται να γίνουν επαφές με δύο ξένους τεχνικούς που έχουν προταθεί και από την πορεία των συζητήσεων θα υπάρξει οριστική κατάληξη στο «καυτό» θέμα, που απασχολεί έντονα τους «ερυθρόλευκους» και που βρίσκεται στην κορυφή της ειδησεογραφίας τους.

Εφόσον, δεν υπάρξουν θετικά νέα από αυτές τις επαφές, τότε ο Τάκης Λεμονής θα γίνει το φαβορί για να αναλάβει να χτίσει τον Ολυμπιακό της σεζόν 2017-18 και το όχι και τόσο εύκολο έργο να τον επαναφέρει στο Champions League. Για τον 58χρονο τεχνικό έχει εκφραστεί με θετικά λόγια ο Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ πολύ καλή άποψη έχει γι' αυτόν και ο Κριστιάν Καρεμπέ που τον είχε προπονητή στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Τα ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας δεν έχουν διαρρεύσει από τον Ολυμπιακό, αλλά βάσει των όσων πληροφοριών είχαν προκύψει στο πρόσφατο παρελθόν, οι Πειραιώτες ασχολούνται με τις περιπτώσεις από Πορτογαλία και Ισπανία, όπως του Νούνο Εσπίριτο (πρώην Βαλένθια, Πόρτο και βοηθός του Φερέιρα στον Παναθηναϊκό) και του Πέδρο Μάρτινς που έχει μπροστά του τον τελικό Κυπέλλου με την Γκιμαράες. Ίσως να πρόκειται και για τον Πάουλο Σόουζα που φεύγει από τη Φιορεντίνα. Μπορεί να δείχνει υπομονή και για τον Μπερίσο που δεν συνεχίζει στην Θέλτα, αλλά και τον Πελγκρίνο της Αλαβές.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News