default-image

Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ανετράπη στις Σέρρες

Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ανετράπη στις Σέρρες

Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές από το χωριό Βαμβακόφυτο των Σερρών που πήγαιναν εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη εξετράπη και ανετράπη στις 9 το πρωί στην Επαρχιακή Οδό Σερρών - Καβάλας κοντά στο χωριό Αγγίστα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν τραυματίες οι οποίοι μεταφέρονται με ασθενοφόρο στα νοσοκομεία της Δράμας και των Σερρών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τα περισσότερα παιδιά βγήκαν από το λεωφορείο μόνα τους και μόνο 2-3 βοήθησαν οι πυροσβέστες για να απεγκλωβιστούν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα φορτηγό έκλεισε ξαφνικά τον δρόμο στο εκδρομικό λεωφορείο με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και να συρθεί για αρκετά μέτρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο λεωφορείο επέβαιναν 18 μαθητές και 18 γονείς.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή των Σερρών και της Δράμας για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό νταλίκας που προκάλεσε την ανατροπή του τουριστικού λεωφορείου με τους μαθητές, αλλά πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας αβοήθητα τα τραυματισμένα παιδιά! Το λεωφορείο μετέφερε συνολικά 18 γονείς, 13 μαθητές και τέσσερις δασκάλους. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για την ασυνείδητο οδηγό που έγινε αιτία για το ατύχημα αλλά εγκατέλειψε το σημείο και ερευνούν παντού για να τον εντοπίσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News