default-image

Αναρτήσεις και συνθήματα στους τοίχους!

Ποδόσφαιρο
Αναρτήσεις και συνθήματα στους τοίχους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κινήσεις που γίνονται στον ΟΦΗ για το ποδοσφαιρικό τμήμα με τις γνωστές περιπτώσεις πρόωρης λύσης συνεργασίας, όπως με τον Μητρόπουλο και τον Παντίδο, αποτελούν μέρος της έκθεσης του Νίκου Παπαδόπουλου.

Όπως και η περίπτωση του Ντέρεκ Μπόατεγκ, που ανακοινώθηκε επίσημα, κατόπιν, αλλά και μερικών άλλων που "κλοτσάνε" να συναινέσουν.  

Η διοίκηση τα υλοποιεί προφανώς γιατί πιστεύει ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος θα παραμείνει. Κι αν δεν συμβεί αυτό, έτσι κι αλλιώς γλυτώνει χρόνο και το κάτι τις... (Καλώς!)

Από περιπλανώμενος "Δανεικός...

Έκπληξη με τον Λυκογιάννη έκανε ο Σκίμπε να τον καλέσει στην Εθνική για το κρισιμότερο παιχνίδι της στη Βοσνία. Τον θυμάστε από τον Εργοτέλη; Καλός και ταλαντούχος, αλλά άλλο πράγμα στη Στουρμ Γκρατς!

Στην Αυστρία έκανε δύο εκπληκτικές σεζόν και μάλιστα τον αποκαλούν «βιονικό», αφού δεν έχει αντικατασταθεί ποτέ, παρά μόνο στα τελευταία δύο λεπτά ενός αγώνα τον περασμένο Αύγουστο! Πρόσφατα αναδείχθηκε κορυφαίος αριστερός μπακ-χαφ στην Αυστρία. Φέτος έχει πετύχει τρία εκπληκτικά γκολ, ενώ έχει 33 συμμετοχές, καθώς έχασε μόνο μία λόγω τιμωρίας! Ένας ακόμη περιπλανώμενος του Ολυμπιακού που κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα Super League Κ17, που μέχρι να φτάσει τα 21 του φορούσε τη φανέλα του Λεβαδειακού και του τότε Εργοτέλη!

Όλα για τον Αντώνη Μισαργόπουλο γίνονται! Ο γνωστός προπονητής-συλλέκτης φανελών έχει στη συλλογή του και... του Λυκογιάννη! Όταν έφυγε από τον Εργοτέλη, πέρασε από του "Βράκα" και την άφησε σε καλά χέρια!

«Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μια εξυγίανση στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, να μπουν ομάδες σοβαρές, να μπουν επενδυτές, να μπουν παράγοντες σοβαροί. Όταν όμως οι περισσότερες ομάδες κοιτούν πώς να επιβιώσουν είτε μέσω στοιχήματος ή δεν ξέρω πώς, κανείς δεν ξέρει πώς θα λειτουργήσουν κάποιοι παίκτες».

Έχει γίνει φυσιολογικό το φαινόμενο του στοιχηματισμού στη Football League. Τα λένε δημόσια στις δηλώσεις τους οι προπονητές, όπως ο Μπάμπης Τεννές, αλλά κανείς δε συγκινείται!

Οι αναρτήσεις...

Προς τη σωστή κατεύθυνση ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης να «στιγματίσει» της ακρότητες των περιώνυμων παραγόντων, στέλνοντας δημόσιες τοποθετήσεις τους στον αθλητικό εισαγγελέα, με αφορμή τις αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιώργου Σαββίδη, με τη επισήμανση ότι παράγουν βία!

Αλήθεια είναι και δεν είναι μόνο αυτοί, είναι η γενική νοοτροπία αρκετών παραγόντων του επαγγελματικού αθλητισμού που λειτουργούν ως ποτιστήρια στο δέντρο της βίας των αθλητισμού. Ίσως κάποιοι με θεσμικούς ρόλους να μην έχουν κατανοήσει τον ρόλο και τη θέση τους ή να αξιοποιούν την επιρροή της για να ικανοποιήσουν εσωτερικές ανάγκες…

Ικανοποίηση και για την ταυτοποίηση και σύλληψη του οπαδού που πέταξε το μπουκάλι μπίρας στον προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς. Το θέμα είναι αν θα επαναφέρει το ιδιώνυμο που είχε ψηφιστεί επί Ορφανού. Όπως το πάνε με τις διαταράξεις μεταξύ των μεγάλων ΠΑΕ, το δέντρο της βίας ποτίζεται έξτρα και είναι λογικό να προβληματίζεται ο υφυπουργός.

Λογικό, βλέποντας τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι, με το ιδιώνυμο, τα περιστατικά βίας στους αγωνιστικούς χώρους είχαν μειωθεί κατά 80%, ενώ είχε αυξηθεί ο μέσος όρος των εισιτηρίων. Εκεί έφτασε η κατάσταση, να μιλάμε "ιδιώνυμα" στις μέρες μας.

Η.. κακία

Ακούσαμε χθες τον Αχιλλέα Μπέο στην «Έφεση» του Θωμαίδη να λέει για την… επιτυχία του τελικού κυπέλλου στον Βόλο: «Άνθρωποι όπως ο Τζώρτζογλου, βγάζουν κακία. Ο Τζώρτζογλου είναι πρόεδρος ΕΠΣ και έχει θεσμικό ρόλο και δεν έπρεπε να μιλά έτσι, αλλά έπρεπε να καταθέτει προτάσεις για την βελτίωση του πρωταθλήματος»!

Σωστός ο κ. Μπέος. Ο τελικός του Βόλου ήταν ο πιο επιτυχημένος της τελευταίας δεκαετίας. Έτσι ακριβώς τον χαρακτήρισε και ο Δρόσος!

-Σημαντικές ποδοσφαιρικές σελίδες γράφει στην Κύπρο, ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ Κώστας Παπουλής, που αγωνίζεται εδώ και πέντε χρόνια με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. Πήρε τρίτο Κύπελλο Κύπρου στην καριέρα του, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στους τρεις νικηφόρους τελικούς, ενώ φέτος πέτυχε 15 γκολ!.

Συνθήματα στους τοίχους

«Ο Πλατανιάς δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ υποκατάστημα κανενός». Δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς Μανόλη Μαθουλάκη, στο πλαίσιο συνέντευξης τους, όπου περιγράφει τι τραβάνε στα Χανιά, από την υπόθεση Πλατανιάς-Ολυμπιακός:

«Ήδη εγώ, ο Πλατανιάς έχουμε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για μια υπόθεση που δεν φταίμε. Κάθε πρωί σβήνουν συνθήματα εις βάρος μου και του Πλατανιά σε μια κοινωνία που δεν είναι ούτε Αθήνα ούτε Θεσσαλονίκη, μια πόλη των 100.000 όπως είναι τα Χανιά. Τραβάμε τα πάνδεινα, η ομάδα έχει χωριστεί για κάτι που δεν έχουμε καμιά ευθύνη ως ομάδα. Εμείς βγάλαμε μια ανακοίνωση την ημέρα του αγώνα, ας την ερμήνευε κανείς όπως ήθελε και από εκεί και πέρα η διοίκηση του Πλατανιά δεν είχε καμία ανάμειξη σε ό,τι ακολούθησε».

- Η φωτογραφία: Επιλέξαμε άλλη φωτογραφία από τον "Νονό", από εκείνη που ανήρτησε ο υιός Σαββίδη με τον Άλ Πατσίνο, για να μας πει ότι θέλει άλλους εχθρούς, αφού οι πρώτοι έχουν γίνει ήδη θαυμαστές του. Εδώ Μάρλον Μπράντο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News