Ειδήσεις

Ένταση στα Πεζά, "ο υπουργός ήρθε μόνο για 38 καλλιεργητές"

Μετά την ένταση που προκλήθηκε στη Μεσσαρά όπου αγρότες πέταξαν ντομάτες και «πολιόρκησαν» το κτίριο, νέα ένταση προκλήθηκε στα Πεζά.

Μετά την ένταση που προκλήθηκε στη Μεσσαρά όπου αγρότες πέταξαν ντομάτες και «πολιόρκησαν» το κτίριο μέσα στο οποίο βρισκόταν ο αναπληρωτής Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Τσιρώνης, νέα ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα Πεζά.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΙΧΜΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΣΙΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ο κ.Τσιρώνης είχε στις 19.00 το απόγευμα προγραμματισμένη σύσκεψη με εκπροσώπους βιοκαλλιεργητών, επιχειρηματικούς και επιστημονικούς φορείς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών στα Πεζά Ηρακλείου. Έξω από το χώρο όμως τον περίμεναν παραγωγοί οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι δεν είχαν προσκληθεί στη συνάντηση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΕΤΑΞΑΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Όπως είπαν χαρακτηριστικά οι διαμαρτυρόμενοι « ο υπουργός ήρθε για να συναντήσει τους 38 (βιοκαλλιεργητές) και όχι τους 200.000 ντόπιους παραγωγούς ακούγοντας το πρόβλήματά τους».

Τελικά μετά από ένα μικρό διάστημα έντασης και τις διαμαρτυρίες των παρευρισκομένων, ο κ.Τσιρώνης δέχτηκε να συμμετάσχουν στη σύσκεψη και οι παραγωγοί.

Ρεπορτάζ : Λευτέρης Κουμαντάκης- Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια