default-image

Οι "νερατζούρι" διαφημίζουν παντού την Κρήτη!

Αθλητισμός
Οι "νερατζούρι" διαφημίζουν παντού την Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με φόντο την Κνωσό και τον πολιτισμό της οι άνθρωποι της Ίντερ διαφημίζουν την αποστολή τους στην Κρήτη στις 7 Ιουνίου για τη συνάντησή τους με τις δόξες της Ελλάδας του 2004 στο Παγκρήτιο!

Η αφίσα που βλέπετε κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στην Ιταλία και αφού έπαιξε δυνατά στα μάτριξ του γηπέδου της, η Ίντερ την έχει προβάλλει σε όλους τους διαδικτυακούς τόπους της, ενώ τα διαφημιστικά προβάλλονται διαρκώς στα κανάλιά της σε όλο τον κόσμο. Αυτό το "Κρήτη: 7 Ιουνίου", είναι στο επίκεντρο μαζί με την Κνωσό, ως προδιαφημιστικό και για την τηλεοπτική μετάδοση στην Κίνα και σε άλλες χώρες. H τουριστική του ισχύς, επίσης εύλογη!

Ενδεικτικό και το μήνυμα που προωθείται: «Οι μύθοι της Ίντερ συναντούν τους ήρωες της Ελλάδας», κάτω από το «2004 Legends Team» εναντίον «Inter For Ever»! Το «for ever» πιστοποιείται παραστατικά από τέσσερις μύθους των «νερατζούρι», όπως εικονίζονται στην αφίσα, με τα πρόσωπα του Χαβιέρ Ζανέτι, του Μάρκο Ματεράτσι, του Φραντσέσκο Τόλντο και του Γκιουζέπε Μπαρέζι! Να τονίσουμε ότι όλοι οι «μύθοι» έρχονται στην Κρήτη, χωρίς να αξιώνουν απαιτήσεις καθώς δέχθηκαν με χαρά τη συνάντηση και τον φιλανθρωπικό σκοπό της. Θα είναι εδώ επίσης και άλλα «τέρατα» της μεγάλης Ίντερ όλων των εποχών, όπως ο Βάλτερ Σάμουελ, ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο Μαϊκόν, ο Κρίστιαν Κίβου, ο Ολιβιέρ Ντακούρτ, ο Τζουζέπε Μπέργκομι, ο Μπενίτο Καρμπόνε, ο Φραντσέσκο Κολονέζε, ο Σαλβατόρε Φρέζι και άλλοι!

Ο Καραγκούνης

στο «ράδιο 9.84»

Λεπτομέρειες για τη συνάντηση της 7ης Ιουνίου, θα αποκαλυφθούν την Παρασκευή 26/5 από τον Γιώργο Καραγκούνη, στην αθλητική ζώνη του ράδιο 98.4 με τον Στέλιο Μαλτεζάκη. Ο διεθνής μας άσος που φόρεσε και τη φανέλα του «ήρωα» και τη φανέλα του «μύθου», έχει εντυπωσιασθεί από τη μεγάλη ανταπόκριση των Μιλανέζων για το ραντεβού της Κρήτης!

Δεν επέλεξαν τυχαία το Ηράκλειο!

Και μόνο που επέλεξαν το Ηράκλειο να ξεκινήσουν την ωραία ιδέα τους μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα, με τη φανέλα  της ποδοσφαιρικής Ελλάδας που οι ίδιοι δόξασαν, σημαίνει πολλά. Μιλάμε για το γεγονός της 7ης Ιουνίου στο Παγκρήτιο και τη συνάντηση « «2004 Legends Team Vs Inter For Ever», που σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός προγράμματος που θα έχει στόχο να ανασύρει στην επιφάνεια πολλές μνήμες που έκαναν εκατομμύρια ανθρώπους να αισθάνονται υπερήφανοι. Γιατί οι διεθνείς μας επέλεξαν το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο την ώρα που οι «ασυνάρτητες ποδοσφαιρικές εξουσίες» της χώρας, μαγνητίζονται από επιλογές που αποδείχθηκαν λαθεμένες και σκόπιμες;

Η εξήγηση είναι απλή. Οι διεθνείς μας που σήκωσαν το «Ευρωπαϊκό» το 2004, ξέρουν πολύ καλά πως όλα τα κριτήρια με ποδοσφαιρικό πολιτισμό οδηγούν στην Κρήτη. Εδώ βίωσαν για χρόνια, μια εξαιρετική φιλοξενία και καταπληκτική οργάνωση, ένα κοινό που ξέρει να εκτιμά σε βάθος της καλές προσπάθειες και να ανταμείβει με την παρουσία και την ενέργειά του. Ξεχνάει κανείς ότι οι πρωταθλητές του Ότο Ρεχάγκελ, έχοντας ζήσει την εμπειρία από απανωτά παιγνίδια στην Κρήτη, στις πιο χρυσές τους εποχές, είχαν προτείνει το Παγκρήτιο ως μία από τις μόνιμες έδρες της Εθνικής μας ομάδας; Αυτό που έζησαν εδώ οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, δεν θα μπορούσε να καταλάβει ποτέ, ούτε σε εκατό ζωές, ένας Δρόσος με όλη την προσωρινή διοικούσα, καθώς αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι η αποστολή τους με το μόνο που δεν σχετίζεται είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο!

Το γεγονός της 7ης Ιουνίου στο Παγκρήτιο, είναι από τη φύση του ένα πολιτιστικό γεγονός, για κάθε ηλικία και φύλο. Η θετικότητά του, γίνεται εύκολα αντιληπτή. Δεν μπορούμε να φαντασθούμε ότι θα υπάρξει ακαδημία ποδοσφαίρου, ποδοσφαιρική ομάδα και φίλαθλοι με υγιή αντίληψη για το ποδόσφαιρο, που δεν θα σκεφτεί να βρεθεί εκεί, για να τροφοδοτηθεί μέσα από τη αύρα μιας βραδιάς, σε μια συνάντηση «μύθων» και «ηρώων» του ποδοσφαίρου.

Όπως ακριβώς το ονόμασαν οι «Νερατζούρι» με το σποτ που κυκλοφορεί στην ιταλική αγορά: «Οι μύθοι της Ίντερ συναντούν τους ήρωες της Ελλάδας»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News