default-image

Οδηγός παρέδωσε 1.000 ευρώ, πώς τον αντάμειψε ο τουρίστας;

Κρήτη
Οδηγός παρέδωσε 1.000 ευρώ, πώς τον αντάμειψε ο τουρίστας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ακόμα γενναία πράξη γενναιοδωρίας και αφιλαργυρίας καταγράφηκε στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, 39χρονος οδηγός τουριστικού λεωφορείου ιδιωτικής πολυεθνικής εταιρείας μετέφερε τουρίστες σε συνέδριο που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα.

Μόλις αποβιβάστηκαν τα 65 άτομα από το λεωφορείο ο οδηγός έκανε τον συνηθισμένο έλεγχο για τυχόν απορρίμματα και βρήκε έναν μικρό «θησαυρό».

Πάνω σ' ένα κάθισμα ένας από τους επιβάτες είχε ξεχάσει μία τσάντα η οποία περιείχε περίπου 1.000 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, πορτοφόλι, δίπλωμα οδήγησης και πολλά προσωπικά αντικείμενα.

Άμεσα και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου ο οδηγός Λευτέρης Νταγιαντάς ενημέρωσε την εταιρεία του για το περιστατικό και αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο όπου παρέδωσε την τσάντα προσωπικά ο ίδιος στον τουρίστα - ιδιοκτήτη της.

Το κλου της υπόθεσης είναι ότι ο «κουβαρντάς» ιδιοκτήτης της τσάντας τον ευχαρίστησε και τον αντάμειψε για την σπουδαία πράξη με το «γενναιόδωρο» ποσό των … 20 ευρώ! Άσχετα με αυτό πάντως η πράξη του οδηγού λεωφορείου είναι σπουδαία και αξίζει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!

Ρεπορτάζ: Μαρία Αγαπάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News