default-image

Σαρωτική επανεκλογή Κοντάκη στην Ιατρική

Κρήτη
Σαρωτική επανεκλογή Κοντάκη στην Ιατρική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάρωσε ο καθηγητής Ιατρικής και διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, αλλά και μέχρι σήμερα κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας κ. Γιώργος Κοντάκης κατά τη διαδικασία επαναληπτικής εκλογής μετά την απόφαση του ΣτΕ στην οποία είχε προσφύγει ο συνυποψήφιός του Γιώργος Χαλκιαδάκης, θεωρώντας ότι κακώς είχε αποκλειστεί από την εκλογή πριν ενάμισι χρόνο.

Μετά την απόφαση του ΣτΕ για επαναληπτική εκλογική διαδικασία, αυτή πραγματοποιήθηκε σήμερα και με βάση τα τελικά αποτελέσματα επί συνόλου 120 που δικαιούνταν να λάβουν μέρος στη διαδικασία της Σχολής Επιστημών Υγείας, ψήφισαν 117 και έλαβαν ο Γιώργος Κοντάκης 80 ψήφους, ο Γιώργος Χαλκιαδάκης 28 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 8 λευκά ψηφοδέλτια και ένα άκυρο.

Το συντριπτικό αυτό αποτέλεσμα επαναβεβαίωσε την εκτίμηση της Ιατρικής Σχολής στο πρόσωπο του κοσμήτορά της, ο οποίος συνεχίζει μετά την επανεκλογή του, τη θητεία του για τον υπόλοιπο ενάμισι χρόνο, που λήγει το 2018. Το αποτέλεσμα αποτελεί ένα σαφέστατο μήνυμα σε όσους μέσω της αμφισβήτησης της εκλογικής διαδικασίας, πριν ενάμισι χρόνο θέλησαν να δημιουργήσουν αναταραχή στην ιατρική σχολή και να πλήξουν το κύρος του κοσμήτορά τους.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σαχίνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News