default-image

Ώρα αποφάσεων στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ώρα αποφάσεων στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χρονιά για τον ΟΦΗ ήταν αποτυχημένη, αφού η άνοδος χάθηκε από νωρίς ενώ η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου είναι «μετέωρη». Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι καθαρές αποφάσεις για να μπορέσει η ομάδα να καθορίσει ένα καλύτερο μέλλον.

 Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα γίνει στις 19:00 στο Galaxy είναι μεγάλης κρισιμότητας, καθώς οι άνθρωποι που έχουν ήδη οικονομική συνεισφορά στην ΠΑΕ ΟΦΗ, θα κληθούν να ανοίξουν τα χαρτιά για το κατά πόσο μπορούν να συνεχίσουν να στηρίζουν την ΠΑΕ και την επόμενη χρονιά. Μια χρονιά που προμηνύεται δύσκολη αφού και πάλι τα έσοδα στην Football League είναι μηδαμινά και το κουπί θα κληθούν να τραβήξουν οι διοικούντες.

Αναφορικά με το Νίκο Παπαδόπουλο, ο ίδιος έχει καθορίσει ένα πλάνο, το οποίο οι μέτοχοι θα αποφασίσουν αν μπορούν να το ακολουθήσουν. Ο ίδιος τονίζει σε δηλώσεις του ότι  «έχω θέσει την άποψή μου στους ανθρώπους του ΟΦΗ και τους μετόχους ότι εάν δεν γίνουν κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα να γίνουν στην ομάδα και αφορούν την οργάνωση σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ δεν μπορώ να μείνω και να προδώσω τα πιστεύω μου».

 Παράλληλα είναι επίσημο πλέον ότι οι συζητήσεις του με την Κέρκυρα είναι προχωρημένες αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που του έχουν χτυπήσει την πόρτα. Κατά πως φαίνεται, αν δεν πάρει άμεσα μια απάντηση, ο Παπαδόπουλος δεν θα είναι διατεθειμένος να περιμένει περισσότερο τον ΟΦΗ και θα κλείσει σε ομάδα Super League…

Θέμα πάντως υπάρχει και με κάποιους παίκτες και δεν θα είναι έκπληξη αν ανακοινωθούν πρόωρες λύσεις συνεργασίας, ακόμα και πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

*Με προπόνηση που θα γίνει σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ, οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν στο γήπεδο, μετά το διήμερο ρεπό που του έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο ΟΦΗ δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση σε αυτήν την αγωνιστική και πήρε δίχως αγώνα τους τρείς βαθμούς της νίκης, από τον Πανθρακικό, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Με την προπόνηση που θα γίνει οι παίκτες του ΟΦΗ θα ξεκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους, για την προσεχή αναμέτρηση με τη Σπάρτη.

*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συγχαίρει την ομάδα του Ηροδότου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και εύχεται ανάλογες επιτυχές και στο μέλλον.

Ρεπορτάζ: Μανώλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News