default-image

Επιστρέφει στη Football League o Εργοτέλης, 3-1 τη Θύελλα

Ποδόσφαιρο
Επιστρέφει στη Football League o Εργοτέλης, 3-1 τη Θύελλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άνοδο του στην Football Legaue πανηγύρισε σήμερα ο Εργοτέλης στην αυλαία του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνική με τη νίκη του με 3-1 επί της Θύελλας Ραφήνας στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου με μία εντυπωσιακή πορεία στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος, κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στον όμιλο της στην Γ΄ εθνική, κόβοντας πρώτη το νήμα στην αυλαία του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά τη σημερινή αναμέτρηση με την ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη, οι κιτρινόμαυροι δέχθηκαν ψυχρολουσία στο 20΄ λεπτο όταν οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζέκιο, με το άγχος να είναι εμφανές στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών.

Η ισοφάριση με τον Κατσικοκέρη στο 33΄και η ανατροπή από τον ίδιο παίκτη στο 38΄, έλυσαν τα πόδια των γηπεδούχων που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν με χατ τρικ του έμπειρου επιθετικού να κάνουν το 3-1 στο 64΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.  

Δείτε το live του www.neakriti.gr με όλη την εξέλιξη του αγώνα.

Τα πανηγύρια στο Παγκρήτιο Στάδιο ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Με το σφύριγμα του διαιτητή ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες του έγιναν ένα, γιορτάζοντας την άνοδο στην Football League!

«Είναι σημαντικές στιγμές για τον κόσμο και την ιστορία του Εργοτέλη. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στον κόσμο, στη διοίκηση. Εγώ είμαι επαγγελματίας και έκανα τη δουλειά μου. Άξιζε η ομάδα την άνοδο με την προσπάθεια που έγινε στο β΄ γύρο», είπε με τη λήξη του αγώνα ο Σούλης Παπαδόπουλος που όταν ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει και στη Football League με τον Εργοτέλη, απάντησε μάλλον διπλωματικά:

«Σήμερα είναι ημέρα πανηγυρισμών. Θα είμαι στην Κρήτη το καλοκαίρι με την οικογένεια μου για διακοπές. Τα άλλα θα τα δούμε…».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

Εργοτέλης-Θύελλα Ραφήνας 3-1

Ιάλυσος-Ηλυσιακός 0-2

Κηφισιά-Προοδευτική 3-1

Ιωνικός-ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 2-0

Πανθηραϊκός-Ρόδος 1-1

Τριγλία Ραφήνας-Εθνικός 1-0

Άγιος Ιερόθεος-Ατσαλένιος 3-0

Ρεπό: Ερμής Ζωνιανών

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News