default-image

Απίστευτες εικόνες! Σκουπιδότοπος περιοχή των Πατελών (vid)

Κρήτη
Απίστευτες εικόνες! Σκουπιδότοπος περιοχή των Πατελών (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως δεν πρόκειται για εικόνες από τη χωματερή των Πέρα Γαλήνων, αλλά για κατάσταση που διαμορφώθηκε σήμερα το μεσημέρι μετά τη λήξη της λαϊκής αγοράς στις Πατέλες.

Κάδοι γεμάτοι σκουπίδια παντού, απίστευτη δυσοσμία και… γλάροι εξοργίζουν τους περίοικους, ήδη από την πρώτη ημέρα απεργίας των υπαλλήλων της καθαριότητας.

Η λαϊκή του Σαββάτου στις Πατέλες ολοκληρώθηκε, αλλά τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Ηρακλείου δεν πήγαν να καθαρίσουν, όπως γίνεται κάθε φορά, με αποτέλεσμα οι μικροπωλητές να αφήσουν πίσω τους... απίστευτη βρομιά, κάνοντας τους ανθρώπους που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή να κουνούν το κεφάλι τους περνώντας από το οικόπεδο Λυδάκη και μην πιστεύουν όλη αυτή την κατάσταση που βλέπουν.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_zbwqekmy/

Ο αέρας είχε πάρει και πολλά σκουπίδια, σκορπώντας τα στην ευρύτερη περιοχή, κάνοντας την κατάσταση ακόμη πιο αφόρητη.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_q3f2txo8/

Οι κάτοικοι των Πατελών διαμαρτύρονται έντονα ζητώντας να δοθεί μία λύση άμεσα, σεβόμενοι τον αγώνα των υπαλλήλων, καθώς όπως λένε πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση στο σημείο, μιας και δεν πρόκειται μόνο για γεμάτους από σκουπίδια κάδους αλλά για μία περιοχή - χωματερή που δημιουργήθηκε εξαιτίας της λαϊκής αγοράς.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News