default-image

Τα mini bus... έρχονται με "έξωση" των Ι.Χ. από το κέντρο;

Κρήτη
Τα mini bus... έρχονται με "έξωση" των Ι.Χ. από το κέντρο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάσταση απόψεων καταγράφεται με φόντο τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τα μίνι μπας στο Ηράκλειο καθώς το Αστικό ΚΤΕΛ κρίνει ως αναγκαίο το κλείσιμο του ιστορικού κέντρου από τα ΙΧ για την υλοποίηση αλλά και την επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

Και ενώ ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ υποστηρίζει ότι αυτό έχει συζητηθεί με τη δημοτική αρχή, την ίδια ώρα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, ξεκαθαρίζει ότι δεν μπαίνει ζήτημα για το κλείσιμο του ιστορικού κέντρου για τις ανάγκες δρομολόγησης των μίνι μπας.

Ενώ ερωτηματικό παραμένει το αν θα πληρώνουν αντίτιμο οι οδηγοί στους επίμαχους χώρους όπου θα σταθμεύουν τα οχήματά τους, προτού επιβιβαστούν στα μίνι μπας, όπως είναι χώρος στη περιοχή του Καράβολα, ο οποίος μέχρι σήμερα είναι δωρεάν.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_3skvxkcr/

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το πράσινο φως για τις 2 νέες γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, με αφετηρία και τερματισμό το λιμάνι και το Παγκρήτιο στάδιο, άναψε στη διάρκεια συνεδρίασης της, η Επιτροπή Κυκλοφορίας του δήμου.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News