default-image

Θεοδωράκης: Απαντά για πολιτικό «αρραβώνα» με τον Ανδρουλάκη

Κρήτη
Θεοδωράκης: Απαντά για πολιτικό «αρραβώνα» με τον Ανδρουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άρωμα» ενός νέου πολιτικού κινήματος από το Σταύρο Θεοδωράκη . Μιλώντας στην εκπομπή Κρήτη σήμερα της ΚΡΗΤΗ TV στο Μάνο Δασκαλάκη και τη Νικολέτα Σφακιανάκη απάντησε για όλα όσα ακούγονται για τις πολιτικές προθέσεις του.

Mε διπλωματικό τρόπο απάντησε στο ερώτημα αν έρχεται πολιτικός «αρραβώνας» στο χώρο του κέντρου ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ο  Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου όπου δίνει το «παρών» μαζί με τον κ.Ανδρουλάκη, απάντησε χιουμοριστικά ότι «αρραβώνας μπορεί να γίνει και στην Αθήνα» και δεν χρειάζεται να γίνει στην Κρήτη. Για τον κ.Ανδρουλάκη απάντησε ότι συζητήσεις γίνονται σε πολιτικό επίπεδο αφήνοντας έτσι με αυτό τον τρόπο ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Κίνημα με επικεφαλής από το λαό

 Ο ίδιος μίλησε για την ανάγκη ενός νέος κινήματος στο χώρο του κέντρου με πρόσωπα που δεν θα κοιτούν το παρελθόν. Τέτοια πρόσωπα είπε ότι υπάρχουν και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ ωστόσο σημείωσε «στο κίνημα αυτό ο επικεφαλής πρέπει να προκύψει από το λαό και όχι από στημένα συνέδρια».

Δήλωσε ακόμη ανοιχτός και στο κίνημα των τριών( Ραγκούση, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη).

Ο κ.Θεοδωράκης σχολίασε ότι δεν έχει σημασία αν θα χαρακτηρίσουμε το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε νέο μνημόνιο ή όχι αφού «είναι ένα βαρύ πακέτο μέτρων έξω από κάθε πρόβλεψη.» Τόνισε μάλιστα ότι είχε επανειλημμένα επισημάνει ότι όσο καθυστερεί η διαπραγμάτευση τόσο μεγαλώνει και ο «λογαριασμός».

Εξήγησε ακόμη γιατί το Ποτάμι στήριξε τα λεγόμενα αντίμετρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News