Ειδήσεις

Ρόδος: Εξαφανισμένη η μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της

Δεκατρείς ημέρες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που εντοπίστηκε βρέφος κοντά σε ένα κάδο απορριμμάτων σε χάρτινο κιβώτιο στην περιοχή Πεύκοι κοντά στη Λίνδο της Ρόδου και παρά τις έρευνες της αστυνομίας δεν έχει εντοπιστεί η μητέρα του παιδιού.


Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τον ιστότοπο dimokratiki, που διενεργούν τις έρευνες προέβησαν σε έλεγχο φαρμακείων και φαρμακευτικών εταιρειών, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπήρξε αγορά φαρμάκων διακοπής σπασμών και γάλακτος από μητέρα χωρίς αποτέλεσμα.


Έλεγχοι διενεργήθηκαν παραπέρα σε γυναικολόγους γιατρούς και μαιευτικές κλινικές χωρίς ομοίως αποτέλεσμα, ενώ αναζητήθηκαν πληροφορίες και από αρμόδιους στον κρατικό αερολιμένα και στο λιμάνι της Ρόδου για διακινούμενους επιβάτες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ: ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ!

Στο μεταξύ το βρέφος χαίρει άκρας υγείας, αναπτύσσεται ομαλά, δεν φέρει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να το κατατάξουν σε άλλη φυλή ούτε και πάσχει από κάποιο σύνδρομο. Χθες οι αστυνομικοί μετά από πληροφορία που είχαν διενήργησαν έλεγχο στα ΚΤΕΛ εξετάζοντας οδηγό λεωφορείου χωρίς να προκύψει κάτι το σημαντικό.

Σχόλια