default-image

"Οδύσσεια" εν πλω για 300 αστυνομικούς

Κρήτη
"Οδύσσεια" εν πλω για 300 αστυνομικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότεροι από 300 αστυνομικοί, που έχουν επιστρατευτεί για την ανάπτυξη μέτρων ασφαλείας στη Ρόδο, βρίσκονται εν πλω με το Αρματαγωγό Χίος το οποίο αναμένεται τη νύχτα της Παρασκευής να καταπλεύσει και στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Πρόκειται για προσωπικό της ΕΛΑΣ που πρόκειται να απασχοληθεί στην εφαρμογή του σχεδιασμού για τη Σύνοδο Ασφάλειας και Σταθερότητας, που πραγματοποιείται στο νησί. Η Κρήτη στέλνει στη Ρόδο τελικά 45 αστυνομικούς αντί των 65 που ζητηθήκαν αρχικά και από τις τέσσερις διευθύνσεις του νησιού.

Εξαιτίας της απεργίας της ΠΝΟ ο τρόπος που βρέθηκε για τη μεταφορά των ενισχυτικών δυνάμεων στο Νησί των Ιπποτών φαίνεται ότι έχει προκαλέσει προβλήματα και δυσαρέσκεια.

Πρόκειται για αστυνομικούς από τις διευθύνσεις Αττικής, Βοιωτίας και Φθιώτιδας που ξεκίνησαν τη δική τους «Οδύσσεια» από τη Σαλαμίνα, όπου επιβιβάστηκαν στο αρματαγωγό το οποίο, όπως είναι αναμενόμενο δεν διαθέτει ανέσεις ταξιδιού.

Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία είναι το γεγονός ότι το ταξίδι με αφετηρία το Ναύσταθμο της Σαλαμίνας θα διαρκέσει 32 ώρες, εξαιτίας της διέλευσης από το Ηράκλειο.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News