default-image

Στην Πειθαρχική Επιτροπή σήμερα ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Στην Πειθαρχική Επιτροπή σήμερα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα γραφεία της Football League και συγκεκριμένα στην Πειθαρχική επιτροπή μεταφέρεται σήμερα το ενδιαφέρον για τον ΟΦΗ, καθώς στις 15:30 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συντάχθηκε, με βάση το φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις των εμπλεκόμενων φορέων, η ομάδα του Ηρακλείου κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας ως και δύο αγωνιστικές, ενώ το χρηματικό πρόστιμο αναμένεται να είναι "βαρύ" λόγω του άρθρου περί επεισοδίων. Βέβαια, η Νομική Υπηρεσία θα αναπτύξει τα επιχειρήματα για όσα ακολούθησαν μετά τη "σφαγιαστική" διαιτησία Παπαδόπουλου στο συγκεκριμένο ματς.

Θα αναφερθούν αναλυτικά όλες οι πτυχές της υπόθεσης, ενώ όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα αναβολής. Αυτή άλλωστε είναι η επιθυμία από πλευράς ΟΦΗ, ώστε οι όποιες ποινές να εφαρμοστούν φέτος και όχι τη νέα σεζόν (ειδικά αν πρόκειται για τιμωρία της έδρας).

Επίσης, όποια κι αν είναι η πρωτόδικη απόφαση, υπάρχει το δικαίωμα έφεσης από την πλευρά της κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά στην κλήση αναφέρεται: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την Παρασκευή 19/5/2017 και ώρα 15:30 την ΠΑΕ ΟΦΗ, για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14, 15 §3.Β'. υποπερ.α',4.Γ'. υποπερ.β',7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και 15 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων (αγώνας με ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, 29/4/2017)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News