Ειδήσεις

Συναγερμός για απαγχονισμό γυναίκας η οποία κατέληξε- video

Παρα τις προσπάθειες τόσο από το ΕΚΑΒ όσο και απο το ΠΑΓΝΗ τελικά η γυναίκα υπέκυψε

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ έπειτα από πληροφορία αργά το απόγευμα της Πέμπτης για απόπειρα απαγχονισμού σε περιοχή του Ηρακλείου.

Στα Καμίνια βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με την υπόθεση να αφορά 43χρονη αλλοδαπή η οποία και προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα περνώντας στο λαιμό της καλώδιο από τηλεόραση.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες γείτονες εντόπισαν τη γυναίκα και μάλιστα αμέσως προχώρησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Οι διασώστες με το που έλαβαν την κλήση, μετέβησαν τάχιστα στο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρεά Ροδινού, όπου και εντόπισαν τη γυναίκα πάνω σε κρεβάτι και από εκεί την παρέλαβαν με προορισμό το ΠΑΓΝΗ.

Στη διάρκεια της διαδρομής το ασθενοφόρο συναντήθηκε με γιατρό του ΕΚΑΒ και διασωλήνωσαν την 43χρονη με τελικό προορισμό το ΠΑΓΝΗ προσπαθώντας εναγωνίως να την κρατήσουν στη ζωή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ και στη χειρουργική σε ημιθανή κατάσταση.

Αμέσως ξεκίνησαν τιτάνιες προσπάθειες από τους γιατρούς για παραπάνω από 45 λεπτά, προσπαθώντας να επαναφέρουν στη ζωή την αλλοδαπή, αλλά δεν κατέστη δυνατό και η ίδια τελικά κατέληξε.

Στο τόπο όπου έλαβε χώρα η αποτρόπαια πράξη, έσπευσαν και άνδρες της Ασφάλειας Ηράκλειου ενώ συντετριμμένοι και οι γείτονες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν και να συνειδητοποιήσουν τα όσα τραγικά είχαν συμβεί.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια