default-image

Αγρότες: Φεύγει απόψε πλοίο από Ηράκλειο για Πειραιά -Ηχητ.

Κρήτη
Αγρότες: Φεύγει απόψε πλοίο από Ηράκλειο για Πειραιά -Ηχητ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την αγωνία να κορυφώνεται σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι απόψε με τους αγρότες και τα προϊόντα τους που έχουν φορτωθεί στις νταλίκες αλλά η απεργία των ναυτεργατών ενδεχομένως να τα κρατήσει καθηλωμένα στο λιμάνι.

Μ.Χιλετζάκης: Ναυτιλιακή εταιρία θα μας βοηθήσει άλλη μία φορά

Πεπεισμένοι πως θα εκτονωθεί προσωρινά η κατάσταση οι αγρότες του νησιού καθώς θα έχουν την αρωγή της ναυτιλιακής εταιρίας που πάντα στέκεται δίπλα τους και τους στηρίζει όπως λέει ο Μύρων Χιλετζάκης, αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ στο Ράδιο 9,84.

Αναφορικά με την σύσκεψη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας υπό τον Παναγιώτη Κουρουπλή επισημαίνει πως ο υπουργός άργησε να εφαρμόσει το νόμο αναφορικά με τη δρομολόγηση πλοίου κάτι που πρέπει άμεσα να κάνει καθώς το σημερινό δρομολόγιο αποτελεί πρωτοβουλία της ιδιωτικής ναυτιλιακής εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Την είδηση  αυτή έκανε γνωστή το μεσημέρι μιλώντας στο  κεντρικό δελτίο είδησεων του Ράδιο 9,84 και την Αγγέλα Δουλγεράκη ο αντιπρόεδρος της Ένωσης  Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου και της ομάδας αμπελουργών Κρήτης, κ. Μ.Χιλετζάκης που τόνισε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει φως στο τούνελ , δεσμεύτηκε ιδιωτική εταιρεία και το πλοίο που δεν θεωρείται πλοίο ασφαλείας μετά από ιδιωτική επαναλαμβάνω πρωτοβουλί, α θα αναχωρήσει κανονικά από το λιμάνι του Ηρακλείου

Ερωτηματικό ωστόσο υπάρχει για το τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες και εάν θα συνεχιστεί ή όχι η απεργία των ναυτεργατών .

Κρίσιμη θεωρείται και η συνάντηση νωρίς το απόγευμα των ναυτεργατών με τον υπουργό κ.Κουρουμπλή.

Επιμέλεια : Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News