default-image

Διψούν για την κούπα στη Νέα Αλικαρνασσό!

Ποδόσφαιρο
Διψούν για την κούπα στη Νέα Αλικαρνασσό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Δημοτικό Στάδιο Σπάτων ορίστηκε από την ΕΠΟ για να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα στον Ηρόδοτο και την Ελπίδα Σκουτάρεως το προσεχές Σάββατο στις 3 το απόγευμα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θα διεκδικήσει μία κούπα που λείπει από την πλούσια τροπαιοθήκη της, θέλοντας να κλείσει ιδανικά τη χρονιά με τον τρίτο φετινό τίτλο μετά το Κύπελλο ΕΠΣΗ και το πρωτάθλημα στην Α1 Κατηγορία, που σήμανε την επάνοδο στην Γ' Εθνική.

Απέναντί στον Ηρόδοτο είναι η Κυπελλούχος ομάδα των Σερρών, η οποία με την πρόκρισή της στον τελικό πέτυχε έναν μεγάλο άθλο αφού ως φιναλίστ εξασφάλισε και αυτή την άνοδο στην Γ' Εθνική. Διαιτητής του τελικού ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης της Ένωσης Πειραιά με βοηθούς τους Αθηναίους Λυμπερόπουλο και Σαμοϊλη.

Ετοιμάζουν εκδρομή

Ήδη στη Νέα Αλικαρνασσό επικρατεί ξεσηκωμός, καθώς διοργανώνεται εκδρομή για τον τελικό με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο και όλοι θέλουν ο Ηρόδοτος να σηκώσει άλλη μία κούπα, λίγες ημέρες μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος…. Η ανακοίνωση του σωματείου για την εκδρομή αναφέρει: «Με τον Ηρόδοτο όλοι μαζί να φέρουμε το Κύπελλο!!! Σάββατο στις 15:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν… στα Σπάτα για την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου για την ομάδα μας… Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι το ταξιδιωτικό γραφείο TRAVEL HALL διοργανώνει εκδρομή σε πολύ προνομιακές τιμές για όσους θέλουν να παρευρεθούν… Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2810-341862, 2810-282112 & 693-7197930. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!».

Χωρίς τον Τσουμάγκα

Ο Λευτέρης Βασιλειάδης στον τελικό του Σαββάτου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τάσου Τσουμάγκα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον ημιτελικό της διοργάνωσης με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Πάντως, η απεργία της ΠΝΟ δημιουργεί πρόβλημα στην αναχώρηση της αποστολής, με τους διοικούντες να αποφασίζουν ο Ηρόδοτος να αναχωρήσει αεροπορικώς αλλά αυτό θα γίνει… σε δύο δόσεις, στις βραδινές πτήσεις της Παρασκευής από Ηράκλειο για Αθήνα. Η αποστολή του Ηροδότου θα καταλύσει την Παρασκευή σε ξενοδοχείο της Ραφήνας…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News