Ειδήσεις

Λασίθι: Απαντήσεις για τα προβλήματα στην υγεία

Υπεραμύνεται της Κυβερνητικής Πολιτικής για την υγεία και την εικόνα αυτής ιδιαίτερα στην περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Στέλιος Δημητρακόπουλος μέσα από το Ράδιο 9,84.

Παραδέχεται ότι οι ελλείψεις και η υποστελέχωση εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, προκαλούν εκρηκτικά προβλήματα σε πολλές περιπτώσεις, αλλά επισημαίνει σε όλους τους τόνους πως τα τελευταία δύο χρόνια η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ μεγάλη και πως αυτό όχι μόνο φαίνεται αλλά είναι κοινά αποδεκτό από όλους.


Επισημαίνει την άρνηση νέων γιατρών να τοποθετηθούν στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και τους καλεί με δεδομένα την ύπαρξη χρημάτων και μόνιμης θέσης να εκδηλώσουν άμεσα ενδιαφέρον.

Για την απόσπαση της γιατρού προς το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου κάνει λόγο για περιστατικό που εμπεριέχει και προσωπικά θέματα.

Αναφερόμενος στις ελλείψεις μηχανημάτων, συντήρησης και λειτουργίας τους καθώς και τις ζημιές του κτιριακού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού επισημαίνει ότι από δω και στο εξής σταδιακά θα γίνει προσπάθεια να αποκατασταθούν καθώς έπρεπε πρώτα να αντιμετωπιστεί η υποστελέχωση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  

Σχόλια