default-image

Φιλικό "ξεμούδιασμα" για ΟΦΗ, 4-1 τον Γιούχτα

Ποδόσφαιρο
Φιλικό "ξεμούδιασμα" για ΟΦΗ, 4-1 τον Γιούχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με φιλικό αγώνα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, καθώς αντιμετώπισε τον Γιούχτα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου επικράτησε 4-1, με το αποτέλεσμα να μην έχει τη μεγαλύτερη σημασία, καθώς ο έμπειρος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ το τελευταίο διάστημα. Επίσης, «τσέκαρε» κάποιους ταλαντούχους παίκτες της ομάδας Κ19 (Περδίκης, Λαγουδάκης, Κοκολογιάννης).

Στα αξιοσημείωτα ήταν και η επιστροφή του Γιάννη Κοιλιάρα σε συνθήκες αγώνα, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Αντουκόρ στο 30' πέτυχε το πρώτο γκολ μετά από πάσα του Μάνου, ενώ οι «ασπρόμαυροι» είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και τα γκολ ήρθαν μαζεμένα στο τελευταίο 10λεπτο. Ο Φουκαράκης στο 80' πέτυχε το 1-1, ενώ τα γκολ των Μάνου (82'), Μπουρσέλη (83') και Ράντι (85') διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

Το φιλικό έληξε με το Νίκο Παπαδόπουλο να φεύγει αγκαλιασμένος από το γήπεδο με τον άλλοτε συμπαίκτη του στον ΟΦΗ και προπονητή του Γιούχτα, Μανόλη Πατεμτζή.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δάφκος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Μποατεγκ, Πάγκαλος, Μπουρσέλης, Μάνος, Όστοϊτς, Παντίδος, Ράντι.

Η ενδεκάδα στο δεύτερο 45λεπτο: Δερμιτζάκης, Οστοιτς, Περδίκης, Λαγουδάκης, Αντουκόρ, Μπουρσέλης, Χίσι, Πάγκαλος, Μάνος, Βρεττός, Ράντι, ενώ έπαιξε και ο νεαρός Κοκολογιάννης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μανόλης Πατεμτζής): Χωματάς (46' Μυλωνάκης), Κασωτάκης, Νικηφόρος, Σεληνιωτάκης (46' Λουμπάκης), Ρωμανάκης, Μανουσάκης, Μαρκάκης (65' Γ. Κουκάκης), Παχάκης (46' Γιαλυτάκης), Φουκαράκης, Μπέρκης (46' Χαρμής), Νοκάι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News