default-image

Το «μοιραίο» παιχνίδι του 7χρονου που σκοτώθηκε σε δυστύχημα

Κρήτη
Το «μοιραίο» παιχνίδι του 7χρονου που σκοτώθηκε σε δυστύχημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

   Στην Αλβανία μεταφέρεται το άψυχο κορμάκι του 7χρονου -που βρήκε την Δευτέρα το απόγευμα τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο- για να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία. Οι πτυχές της υπόθεσης συγκλονίζουν καθώς τίποτε δεν προμήνυε ότι η διαδρομή που έκανε η οικογένεια με το αυτοκίνητό της θα είχε αυτή την μοιραία κατάληξη.

Το αυτοκίνητο κινείτο λίγο έξω από τις Αρχάνες όταν ένα απρόοπτο έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας που κατάγεται από την Αλαβανία.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_uobgwyk2/

Το «μοιραίο» παιχνίδι

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο οδηγούσε η μητέρα και στο πίσω κάθισμα καθόταν το παιδί με τα αδερφάκια του. Στη διάρκεια της διαδρομής σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το 7χρονο άρχισε να παίζει παιχνίδια και να βγάζει το κεφάλι του από το παράθυρο, με αποτέλεσμα οι γονείς να προσπαθούν να το συνετίσουν. Αυτή φαίνεται ότι ήταν και η χρονική στιγμή που χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου το οποίο εξετράπη της πορείας του με από αποτέλεσμα το παιδί να εκσφενδονιστεί από το ΙΧ.

Στο σημείο έσπευσαν τρεις κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ ωστόσο ο πατέρας μετέφερε το παιδί με το αυτοκίνητό του "συναντώντας" στο δρόμο το ασθενοφόρο κοντά στη Σύλλαμο.

Παρά τις τιτάνιες προσπαάθειες που έγιναν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση το παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή με αποτέλεσμα να «σβήσει» λίγο αργότερα βυθίζοντας σε πόνο και οδύνη την οικογένειά του.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News